سلام .
من بار دیگه کاندیدای شهرداری شدم .
چون موافقم با یه بار شکست نباید نا امید شد .
اما بدونید که یه فرد سالم هیچ وقت نمیتونه با یه مولتی رقابت کنه .
(این قسمت آخر به هیچ وجه به شخص خاصی توهین نمیکنه)
1- تنظیم مالیات ها
همونطور که میدونید من مخالف مالیاتم . چون مالیات به مردم فشار میاره .
به خاطر همین مالیات ها رو به شدت کمتر میکنم تا به مردم فشار نیاد.
اصلا یه نظر سنجی میکنم تا مردم نظراتشونو بگن . چون میخوام از همون اول با آرا و حمایت مردم عزیز تهران کار کنم .
2- کنترل جمعیت
پیش از 20 درصد جمعیت تهران مولتی هست .
چرا که هر شخصی که مولتی بسازه توی این شهر ایجاد میشه . به همین دلیل میشه گفت این شهر نیاز به کنترل شدیدی داره.
من اگه خودم نتونستم از پس این عهده بر بیام یک تیم کوچولو تشکیل میدم تا به تازه واردان کمک کنند , و مولتی ها رو شناسایی کنند .
3- کارخونه ها
یکی دیگه از کار هام کنترل کارخونه ها و رسیدگی به اون ها است .
همچنین مولتی هایی که به فعالیت ادامه میدند حتما کارخونه میزنند . پس سعی میکنیم با اون تیم کوچک کارخونه ها رو از لحاظ مالی و مولتی چک کنیم تا مشکلی پیش نیاد
4- بیمارستان
هر شهرداری دوست داره بیمارستان بسازه , و اگه من بتونم برای تهران یک بیمارستان 4 ستاره بسازم این برام افتخار بزرگی میشه که به شهر و کشورم خدمت کردم .
من برای این مسئله قصد دارم با دولت هماهنگ کنم که آیا دوست دارند به ما برای ساخت بیمارستان کمک کنند ؟ گرچه الان کارخونه بیمارستان ایران خوابیده و زیاد تولید نداره یا اصله نداره . اما از دولت تقاضا میکنم که تهران رو توی اولویت قرار بده .
حتی شده مقداری از پولو خودم بذارم.
5- نظامی
از اونجایی که ایران با ترکیه مرز مشترک داره و ترکیه هم یکی از خطرناک ترین کشور هاست !
امکان حمله ترک ها به ما 0 درصد هست . اما احتمال حمله اسرایلی ها به ما 50 درصد هست .
برای همین میخوام روی بخش نظامی شهر بسیار دقت کنم تا پایتخت ایران توسط بیگانگان فتح نشه .
6- ایجاد مدارس آموزشی
یکی دیگه از کار هایی که برای شهر تهران میخوام انجام بدم ایجاد ایجاد مدارس آموزشی برای تازه واردانی که در تهران سکونت میکنند هست .
در اونجا میتونند بازی رو یاد بگیرند , بیزنس , سود کردن و خلاصه کارهایی که باید برای رفاه و زنده موندن خود انجام بدن .
و اگه خودم نتونستم این ها رو یاد بدم به چند تا از حرفه ای های شهر تهران میگم اگه دوست دارید کمک کنید . چون نمیخوام فقط و فقط خودم باشم و میخوام با یاری مردم شهر رو آباد کنم .
7- خدمتی جدید در ورژن 1
اگه ورژن یک توی زمان شهردار بودن من اومد من توی همون کمیته کمک به تازه واردان غذای 4 ستاره مجانی و یا با هزینه بسیار بسیار کم دونات میکنم تا سریع جون بگیرند و ولنسشون بالا بره :دی
انشالله اگه 5 ستاره اومد 5 ستاره بدم .
8- تیم تبلیغاتی
یه تیم هم میخوایم ایجاد کنیم تا در فروم ها و بلاگ ها و سایت ها و یاهو افراد رو به این بازی دعوت کنند تا هم پوینت اجتماعی ایران و خودشون بالا بره هم جمعیت تهران و شهر های دیگه زیاد شه .
این خدمت تنها برای تهران نبود , بلکه برای کشور بود .
طنز - کمی هم بخندیم :دی
حالا یه سری اهداف دیگه رو میدم که به نظرم طنز اومد :d
آسفالت کردن خیابانو
تعویض سطل آشغال ها
ایجاد گشت ارشاد :))=))(شوخی)
جمع کردن ارازل اوباش :d
جمع کردن دست فروش هایی که قصد دارند مغازه ها رو کساد کنند بازارشونو :d
بازم میگم این قسمت آخر فقط برای خنده بود :دی . جدی نگیرید
-----
بازم میگم من مالیاتو 0 نمیکنم . چون شهر مخارج داره , اما از مردم نظر سنجی میکنم . میانگین مالیاتم همیشه بین 1-10 باشه بهتره .
کلا من خدمت کردن به کشور رو دوست دارم :D
و تا جایی که میتوانم سعیم رو میکنم که به کشورم خدمت کنم.
با تشکر
دوستدار همه شما
حجت
87/6/25
منبع :
کد:http://www.erepublik.com/article-645241-vote.html
کد:http://www.erepublik.com/article-645241.html