سلام
اگه امکانش هست يکي از دوستان لطف کنه سريال يا key اين برنامه که در زير گذاشتم بزاره خيلي ضروريه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
Printable View
سلام
اگه امکانش هست يکي از دوستان لطف کنه سريال يا key اين برنامه که در زير گذاشتم بزاره خيلي ضروريه:
با تشکر
آقا مو همی ویروس کشی ر که بالا معرفی کردن دانلود کردم ولی نمدنم بر چی خطا مده و نصب نمره
حجمشم 22 مگابایته
( نسخه 7 کاسپرسکای )
دوست عزیزنقل قول:
این یک نسخه بتا است وقتی شما یک نسخه بتا را نصب می کنید احتمال زیادی دارد که از این مشکلات پیش بیاید :41:
حالا این پیغام خطایی که می گویید چیست ؟
سلام دوستان عزیز
من خیلی وقت که کاسپرم را آپدیت نکردم و آپدیتش ماله 3 ، 4 ماهه پیشه
از دوستان کسی امکان داره لینک دانلود آپدیتشو برای من بگذاره
kaspersky anti virus 6.0
ممنون
من kasper v6.0.2.675 key رو میخوام
با تشکر هیچ کدوم از کلید ها کار نمیکنه امتحان کردم
در ضمن اون ورژن های معرفی شده در اولین تاپیکها فیناله اگه نیست فینالشو معرفی کنید لطفا
مرسی
دوست عزیز نسخه 675 نسخه بتا است نسخه نهایی نسخه 621 است :نقل قول:
لینک:
دوست عزیزنقل قول:
چرا از طریق خود برنامه کاسپرسکی آن را آپدیت نمی کنید حجم داونلود را بسیار کمتر می کند ( البته با این همه تاخیر من
فکر می کنم عوض داونلود چند مگابایت آپدیت یکجا نسخه جدید کاسپرسکی را داونلود کنید ).
ولی اگر اصرار به داونلود مجزای دیتابیس کاسپرسکی دارید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و بر اساس نوع آپدیتی که می خواهید بکنید
یکی از فایلهای Zip را انتخاب کنید و داونلود کنید ( با توجه به وضعیت شما فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شما مناسبتر باشد )
مرسی از شما vtn54
بعدش اینکه آیا نسخه 675 key نداره من همه اون فایلها رو امتحان کردم جواب نمیده چون بتا هست اینجوریه؟
دوست عزیز این نسخه باید با همان کلیدهایی که دادم کار کند .شما این کد را امتحان کن :نقل قول:
02d6-00006b-0009e727
سلام... .
من كرك Kaspersky Internet Security 6.0.2.621 رو ميخواستم... .
در ضمن كرك اون بالا كار نميكنه... . يه كرك جديد واسه اين ورژن بزاريد... . اطفن نحوه كار باهاش را هم بگيد... . من فبلن ناد32 كار ميكردم...جديدن به دنياي شما اومدم... . تشكر... .
فعلن... .