ببخشید ، من میپرم وسط..................دی.!
چرا کسی نگفت کمری..............؟؟؟!! البته از اینکه به برندهای ژاپنی بها داده نشه خوشحالم.......... ولی کمی برام عجیبه..........!!!
ببخشید ، من میپرم وسط..................دی.!
چرا کسی نگفت کمری..............؟؟؟!! البته از اینکه به برندهای ژاپنی بها داده نشه خوشحالم.......... ولی کمی برام عجیبه..........!!!
سلام
به نظر من هم azera خوبه .
کمری، یک مد هست. وگرنه به جز قیافه تقریبا چیزی اضافه تر از آزرا نداره. و از اونجایی که ما ایرانیا خیلی ظاهر نگریم، خیلیا کمری رو به بقیه ترجیح میدن.نقل قول:
حتی خود من این نکته رو قبول دارم که از لحاظ قیافه کمری خیلی طراحی خوبی داره.
این در حالیه که آزرا توی بازار ایران بی رقیب هستش.
کمری بیشتر با هیوندای سوناتا مقایسه میشه.
حتی از لحاظ قیمت آزرا 4-5 تومن گرونتره از کمری. (البته مدلهای رایج در بازار ایران رو میگیم)
کمری از لحاظ موتوری از آزرا ضعیف تره؟ بهش نمیاد. من خیلی کمری دوست دارم ولی نا امیدم کردی آقا فرشاد. (انگار پولامو شمردم، فردا میخوام برم بنگاه:دی)
از این بابت خوشحالم..............!!نقل قول:
ولی این همه تویوتا ، کمری میگن.......... با سوناتا باید قیاس بشه...........؟؟؟!!! از لحاظ امکانات رفاهی و سیستم هوشمند چه طور ...........؟؟؟!!!
و اینکه کمری در بازار ایران فقط همین مدل 2006 - 2007 داره............؟؟؟!!! مصرف کمری از سوناتا و آزرا کمتره..........؟؟؟!!
بله.نقل قول:
کمری هایی که ما توی خیابون و با قیمت 46-47 تومن میبینیم قدرت موتورشون، 167 اسب بخار هست در حالی که هیوندای آزرای معمولی همین 52-53 تومنی ها 235 اسب بخار هستش.
ولی به نظر من یکی از اشکالاش همینه که از قیافش معلومه بدنش به موتورش سرتره.
اشکال نداره، منم هر شب یه ماشین میخرم ولی صبح که بیدار میشم نیست.:46:
ولی هیوندای سوناتا ماشین بدی نیست. هر چند در کل کمری یکم سرتره.نقل قول:
تویوتای کمری که به طور رسمی و دولتی وارد کشور میشه همین 4 سیلندر های 2006 و 2007 هست. که البته تک و توک هم توسط خود افراد 6 سیلندرشون هم وارد میشه.
از لحاظ مصرف سوخت هم تویوتا کمری کمتر از آزرا میسوزونه که البته طبیعیه.
مصرف کمری در شهر 9.86 لیتر و در جاده تقریبا 7 هست در حالی که آزرا به طور متوسط و ترکیبی 12.5 لیتر در هر 100 کیلومتر میسوزونه. و در جاده 8.45.
حیف این قیافه به این باحالی که از آزرا ضعیف تره.نقل قول:
کمری هایی که ما توی خیابون و با قیمت 46-47 تومن میبینیم قدرت موتورشون، 167 اسب بخار هست در حالی که هیوندای آزرای معمولی همین 52-53 تومنی ها 235 اسب بخار هستش.
ولی به نظر من یکی از اشکالاش همینه که از قیافش معلومه بدنش به موتورش سرتره.
انگار منو شما تو همه زمینه ها با هم مخالفیم.نقل قول:
البته از اینکه به برندهای ژاپنی بها داده نشه خوشحالم
کی گفتهنقل قول:
اون پراید بود
تندر تازه یکی از ماشین هایی است که امکان تصادف با اون کمه
به دلیل ترمزهای اون
تازه همین اقای مجید فینا مدیر این بخش خودش گفت که تو مسابقات پیست شرکت کرده و بین تندر و ریو از تندر خیلی بیشتر راضی بوده
می تونید ازش بپرسید
این پژو پارس 16سوپاپ رو افراد کمی دارند.پس میتونید از دگمه سایر موارد استفاده کنید.
حالا یه سوال.به نظر شما کدوم اتوموبیل نسبت به قیمتش می ارزه.
من خودم نظرم تندره.شماچی؟