سلام دوستان.....ببخشید یه سوال داشتم....من یه اسپیکر tvm 600 دارم با دو تا باند...میخوام بدونم میشه اینو واسه ماشین هم گذاشت؟
ممنون:11:
سلام دوستان.....ببخشید یه سوال داشتم....من یه اسپیکر tvm 600 دارم با دو تا باند...میخوام بدونم میشه اینو واسه ماشین هم گذاشت؟
ممنون:11:
یعنی الان باند چینی jbl یا امپ چینی jbl دستم دادن اصله دیگه...چون شنیدم باندای jbl مخصوصآ مدل 953 تقلبی زیاد داره:41:نقل قول:
سلام من يك راهنمايي در مورد خريد ضبط سيدي يا دي وي دي براي پيكان مدل 83 لازم دارم سي دي خوبه يا دي وي دي و كدوم مارك قيمتش هم حدود 120 تا 150 هزار تومان usbهم داشته باشه؟
حسام جان با گارانتی بگیر و وقتی خواستی بخری به شماره تلفن برچسب گارانتیش زنگ بزن تا مطمئن بشی(فکر کنم گارانتی jbl عکاظ کیش هست اگه اشتباه نکرده باشم)نقل قول:
ببخشید دوستان....غرض از مزاحمت...خواستم بگم که مام هستیما اینجا..نقل قول:
فکر نمیکنم سوال سختی باشه..
اگه جواب بدید ممنون میشم..
برای اولین بار می خوام یه سیستم برای ماشین بگیرم (ریو)
به نظر شما کار کرده (دست دو) بگیرم
بودجه نهایت 550 هستش
نو چی بگیرم ؟ بیس برام اهمیت داره ! ساب باکس باشه
منتظر پیشنهادتون هستم
سلامنقل قول:
بستگی به نیاز شما داره که cd بگیرید یا dvd ولی با این بودجه شما dvd نمی تونید بگیرید :13:پس می مونه همون cd که من پایونیر 4150 رو به شما پیشنهاد میدم با قیمت 140-150 تومن.
سلامنقل قول:
شرمنده که جواب دیر شد:11::
بله میشه استفاده کرد ولی مشکل تامین برق سابوفرش هست که 220 ولت هست ولی شما توی ماشین به 12 ولت بیشتر دسترسی ندارید پس فقط می تونید از باندهاش استفاده کنید.
مگه قيمت دي وي دي چنده و من ضبطي مي خواهم كه كيفيتش بيشتر با شه ممنون؟
بلنگو های جلو پراید عوض میشه؟اگه میشه چه سایزیه و چه نوع باند هایی میتونم جایگزین کنم؟پایونیر و jbl کوچیک داره...
اگر باند جلو رو عوض کنم باید امپم 4 کانال باشه؟یا همون 2 کانال که برای باند های پشته کافیه؟
سلام خدمت همگی
میخواستم ازتون درباره خرید باند و آمپلی برا 206 کمک بگیرم
در رنج قیمت 200تومن یا کمی بیشتر
اگه میشه یه مدل خوب که باهم مچ باشند به من معرفی کنید
ممنون