خوب اینطور که معلومه سی دی شما مشکل داره و بعضی از اسکوریتهاش برای نصب بازی خوانده نمیشه.
Printable View
خوب اینطور که معلومه سی دی شما مشکل داره و بعضی از اسکوریتهاش برای نصب بازی خوانده نمیشه.
بازی گرافیگش خوب بود اما نمیدونم چرا زیاد خوشم نیومد از بازی دویل مای کرای 3 بیشتر خوشم امد تا ازین بازی زیاد خوشم نیامد اما بازی رو تموم کردم
منم خوشم نیومد اما150 ساعت گیم پلی داشتم!
قبلا گفتم کشتن غول های بلادی پلیس سخته اما الان حسابی برام راحت شده!
سیو منو کسی هست بخواد:31:
ما آخرش نفهمیدیم چرا شخصیت های مونث تو بازی ها هیچوقت پیر نمیشن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این نمیشه وقتی مردی از اول مرحله شروع نکنی از یه قسمت دیگه شروع کنی؟مثلا وسطاش؟
احتمالا به دلیل 2 شخصیتی بودن بازیه .نقل قول:
بازی گرافیگش خوب بود اما نمیدونم چرا زیاد خوشم نیومد از بازی دویل مای کرای 3 بیشتر خوشم امد تا ازین بازی زیاد خوشم نیامد اما بازی رو تموم کردم
منم زیاد با این حال نکردم .
فقط از روی هر درجه ی سختی یه بار تا آخر بردم .
در صورتی که شماره 3 رو نزدیک به 20 الی 25 بار تموم کردم !
دوست من شما فکر کردی داستان این شماره 20 سال بعد از شماره 3 هست ؟!!!!نقل قول:
ما آخرش نفهمیدیم چرا شخصیت های مونث تو بازی ها هیچوقت پیر نمیشن؟
بعدشم اگه قرار بود به این زودی پیر بشن که ... !
خوب بعضی جاها تو بازی یه مجسمه ی شیر طلایی هست که میتونی اونجا بازیتو سیو کنی .نقل قول:
آقا این نمیشه وقتی مردی از اول مرحله شروع نکنی از یه قسمت دیگه شروع کنی؟مثلا وسطاش؟
بعدشم من یادم نمیاد توی این بازی مرده باشم !!!
نه بابا.اون شیر طلاییه برا بالا بردن قدرت و آیتم گرفتن بود.من که جایی برا سیو ندیدم.
من که ندیدم بعد از مردنش از اول شروع کنم. حتی اگه orb طلایی هم نداشته باشی باز هم میتونی از وسطای یه مرحله شروع کنی.نقل قول:
من سیو این بازی رو نیاز دارم اگه واسه دانلود بزاری ممنون میشم
اينجا لطفا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا میش بازی رو سیو کرد؟یه جا من وسط بازی کامپیوترم ریستارت کرد وقتی رفتم تو بازی دیدم از اول بازی کنم.با اینکه قبلش زده بودم save data حالا یه سیوی داشت اسمش دیگه خوب یادم نیست.