سلام
يكي دو روزي هست كه وقتي ميخوام بازي كنم بالاخص يورو (فوتبال) سيستم بعد از چند دقيقه يهو رسيت ميشه يه صفحه آبي رنگ قبلش مياد كه سريع ميره و نميشه فهميد چي نوشته
مشكلش چيه ؟ يعني سيستم مرخصه؟؟
ممنون. يا علي
Printable View
سلام
يكي دو روزي هست كه وقتي ميخوام بازي كنم بالاخص يورو (فوتبال) سيستم بعد از چند دقيقه يهو رسيت ميشه يه صفحه آبي رنگ قبلش مياد كه سريع ميره و نميشه فهميد چي نوشته
مشكلش چيه ؟ يعني سيستم مرخصه؟؟
ممنون. يا علي
خب؛ اگه اون کد چند رقمی رو که شامل چند تا صفر هست، بنویسید، میشه مشکلش رو فهمید.نقل قول:
صفحه آبی، یا همون اخطار مربوط به Dumping Physical Memory در اکثر موارد، مربوط به سخت افزار هست. و خیلی خیلی بیشتر، مربوط به رم؛
ولی به احتمال 50 درصد، اگه ویندوزتون رو تعویض کنید، مشکلتون حل میشه.
اگه حل نشد، باید با رم ها یه کاری بکنید.
موفق باشید :40:
نقل قول:
وقتی کلید KERBOARD رو میزنم یا MOUSE رو حرکت می دم تا از حالت STAND BY خارج شود فنهای پاور و کامپیوتر روشن میشه(یا به نوعی سیستم ظاهرا راه میفته) ولی صفحه مانیتور خاموش می مونه حالا این یعنی چه والا موندم؟؟!!
بچه ها من یک مشکل دارم نمی دونم سخت افزاری هستیا نرم افزاری
موقع کار بعضی مواقع چنین پیغامی میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
ممنون از كمكت با تعويض ويندوز مشكلم حل شد ولي چرا همچين اتفاقي ميفته . راهي داره كه درست بشه البته من رمم 512 بود يعني دو تا 256 يكيشو به هر شكلي مرخص شد يه دو ماهي هست فكر ميكنم از اون زمون اين مشكلات واسم پيش اومده امكان داره رممو بالا ببرم درست بشه؟؟
ممنون
يا علي
ببینید نحوه استفاده از یک وسیله، خیلی مهمه.نقل قول:
من خودم الان دقیقا 4 ماهی میشه که ویندوزم رو عوض نکردم. و دقیقا مثل روز اولش کار میکنه. هیچ اشکالی هم نداره.
خیلی عوامل در سلامت ویندوز موثرند.
مثلا نصب برنامه های پیاپی، باعث میشند که اشکالات جدی به ویندوزتون وارد بشه. برای جلوگیری از به وجود آمدن این اشکالات، پس از نصب برنامه های پر حجم، سیستم تون رو ریستارت کنید. (مورد مهمی بود هاااا)
گیم بازی کردن های پیاپی هم خودش باعث تخریب ویندوز میشند. البته در این مورد استفاده از دستور sfc/scannow تا حدی کارساز هست.
وجود ویروس در درایو ویندوز هم برخی اوقات باعث به وجود آمدن این مشکل میشه.
در بعضی مواقع کم بودن فضای حافظه ی مجازی (رم) باعث به وجود آمدن مشکلاتی در ویندوز میشه.
در مورد اون سوالی که پرسیدید، باید بگم بله! با ارتقاء مقدار رم، این مشکلات برطرف خواهند شد.
فقط یک توصیه. سعی کنید اگه از دو تا رم استفاده میکنید، هر دوتاشون هم عین هم باشند.
چون اکثر مادربرد ها با چندگانه بودن رم ها مشکل دارند. و باعث میشند همون صفحه آبی (Dumping Physical Memory) زود زود ظاهر بشه.
موفق باشید :40:
سلام
كسي ميدونه اگر Cd ويندوزى كه نصب كرديم رو نداشته باشيم چه جور ميتونيم زبان فارسِ رو فعال كنيم ؟
و
چه جور ميتونم بخشهايى از ويندوز رو غير فعال كنم، مثل رجيسترى و تنظيمات Ip و غيره
من هم گاهى چنين پيغامى رو ميبينمنقل قول:
سى پى يوت چيه ؟ AMD ؟
RAM ?
سلام
من آخرين ورژن direct X 9.0c compatible sound card براي كارت صدا رو مي خوام ...
از كجا مي تونم دانلود كنم ؟ چجوري ورژنش رو ببينم؟
سلام
راهي هست كه بشه آيكون فايلي كه با مديا پلير باز ميشه رو تغيير داد ؟؟
ممنون