دوستان برای سرویس شماها هم قفل روی مک آدرس هست ؟! میتونین با مودم PPPOE کانکشن کنین ؟
Printable View
دوستان برای سرویس شماها هم قفل روی مک آدرس هست ؟! میتونین با مودم PPPOE کانکشن کنین ؟
هیچ مشکلی در اتصال از طریق PPPOE وجود نداره و من خودم از همین روش استفاده میکنم!نقل قول:
بچه ها این سرویساش چه طوریه ... من الان صبا نت 512 دارم که سه ماه دارم 42500 میدم ... سرعتش بد نیست خوبم نیست یه چیزی تو میاه های افتضاحه ....
به نظر شما این فن آوا چه طوریاست ....؟ از صبانت بهتره .... ؟
شما چه سرویسی پیشنهاد میدد 512 به بالا هزینشم تو همین مایه های صبا نت باشه ....؟
به نظر من یه تماس با پشتیبانی بگیر از اونا سوال کننقل قول:
ببین کیفیت سرویس های فن آوا مرکز مخابراتی به مرکز مخابراتی فرق میکنه.نقل قول:
الان من 512 دارم ولی سرعت دانلودم 1 مگه! خیلی هم راضی هستم.
برای قیمت سرویس هاش میتونی لینک زیر رو ببینی :
سرویس ردیف 10 رو پیشنهاد میدم چون خودم همین رو دارم. (ولی قبلش حتما باید به یه طریقی مطمئن بشی که در مرکز مخابراتی شما کیفیت سرویسش خوب باشه!)کد:http://fanava.com/fanavadp_srv-p.html
یعنی همین ....نقل قول:
تو توضیحاتش نزده که ساعت دانلود شبانش از چند تا چنده ......؟کد:10 P(m-g) 3 19,900 8 54,067 15 102,500 28 193,733 √
راستی سرعتش دانلودش شبانش خوبه ... ؟
خوب یه راهکار ارائه میدید ببینم سرعتش تو منطقمون خوبه یانه .... ما محدوده تهرانپارس ، فکر کنم حکمت شعار میشه .
برای سرویس های بالای 128 چه مدارکی میخوان ؟
بله همین سرویس رو میگم.نقل قول:
شبانه از ساعت 2 تا 7 رایگانه.
سرعت شبانش برای من با روزانش تفاوتی نداره و همون 1 مگه!
خوب مشکل همینه که راهکاری وجود نداره.فقط کسانی که از تهرانپارس و از همون مرکز مخابراتی شما از فن آوا سرویس گرفتن ، میتونن بدرستی راهنماییتون کنن!
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
فن آوا که از ما مدرکی نگرفت و فقط یه فرم تعهد امضا میکنی!نقل قول:
حالا با این اوصاف کسی هست که بچه تهرا نپاس محدوده های سراج - فرجام و ... باشه و از سرویس های فن آوا استفاده کنه ؟
یه چند روزیه که سرویس من یه کمی مشکل پیدا کرده. یعنی درست از عصر شنبه همین هفته. مدام قطع میشه. من مرکز مخابرات کاشانی هستم. توی چند ماه گذشته فقط یه بار قطعی داشتم. ولی توی این هفته هر روز قطع میشه. اونم به دفعات!
شبانه هم غیر یه شب، بقیه شبا قطع شده و هیچی نتونستم دانلود کنم.
کس دیگهای این مشکل رو نداره؟
اگه همینجوری بخواد ادامه پیدا کنه، من که میرم سراغ یه شرکت دیگه.