آره، منم این سوالو دارم، اصلا هیچ جایی نگفتن نتیجه ها اومده چه برسه به کارهای ثبت نام، میگم بد نیست با دانشگاهی که قبول شدیم یه تماسی بگیریم.
نقل قول:
Printable View
آره، منم این سوالو دارم، اصلا هیچ جایی نگفتن نتیجه ها اومده چه برسه به کارهای ثبت نام، میگم بد نیست با دانشگاهی که قبول شدیم یه تماسی بگیریم.
نقل قول:
سلام دوستان
كسي مي دونه اسامي پذيرفته شدگان بدون آزمون كارشناسي ناپيوسته 88 كي اعلام ميشه ؟ (ممتازين بدون آزمون) ...
قرار بود با نتايج آزمون اعلام بشه ، اما من نه در سايت آزمون (azmoon.com) نه در هيچ جاي ديگه نتونستم چيزي پيدا كنم .
لطفا اگر امكان داره راهنماييم كنيم .
نقل قول:نقل قول:اطلاعیه ثبت نام اومد روی سایت (azmoon.net)نقل قول:
بابا اینا هم شورش رو در آوردن
من هنوز امتحانام تموم نشده....
تازه تموم بشه چجوری از اهواز تا علی آباد کتول برم برای ثبت نام آخه...
چرا فقط دو روز مهلت دادن؟
اصلا نمیدونم این امتحانا رو قبول میشم یا نه ؟( که اگه قبول نشم فارغ التحصیل حساب نمیشم) اونوقت چجوری برم 800 هزار تومن پول زبون بسته رو بریزم به حساب اینا...
واقعا حتی یه ذره هم با هم هماهنگی ندارن...
حالا میگم میشه برای ثبت نام یکی از آشنایان مثل پدر یا برادر بره؟
آره بابا دوباره پول مفت دادن به اینا شروع شدنقل قول:
من معلوم نیست این ترم تمام بشم یا نه باید اول پولو تقدیم اینا بکنم
3روز وقت ثبت نام هستش
برای مرخصی باید شهریه ثابت را بدیم درسته؟ بعد مرخصی جز سنوات حساب میشه؟یعنی یه ترم از حد مجاز ترمها کم میشه؟
درسته قصد جسارت به دوستان كارشناسي پيوسته نيست اما تجربه نشون داده از نظر سواد كاري كارشناسي هاي ناپيوسته در سطح خيلي بالاتري قرار ميگيرند اين از اون كاردانيشون كه 92 واحد چپوندن اينم از كارشناسيمون كه مدركمونم مهندسي نميشه اونم با 80 يا 90 واحد اضافه روش كسي نيست بگهاندازه يه كارشناس ارشد واحد به بچه هاي كارشناسي ناپيوسته داديد پس نبود ! مدركشونم با حذف چند درس بي اعتبار كرديد ؟نقل قول:
براي سيستم آموزش ايران متاسفم
من آن زمان كه كارداني بودم همان درسها را سر كلاس كارشناسي هاي پيوسته مينشستم و جزوه استاد يك (و) باجزوه ما فرق نداشت كارشناسيمونم تكرار همان هاييست كه در هنرستان و كمي جدي تر در كارداني پاس شد .
:2:
يك سوال كسي كه ترم مهر مي افته يعني به خاطر تقسيم بندي هاي دانشگاهي بايد شهريه ثابت رو پرداخت كنه؟
آيا كسي ميدونه در رشته مهندسي تكنولوژي الكترونيك تهران جنوب تراز نفر آخر چقدر بوده ؟؟؟
از كجا ميشه فهميد؟
اطلاعات مربوط به شما هم توی سایت آزمون اومد...نقل قول:
سلام دوستان
كسي مي دونه اسامي پذيرفته شدگان بدون آزمون كارشناسي ناپيوسته 88 كي اعلام ميشه ؟ (ممتازين بدون آزمون) ...
قرار بود با نتايج آزمون اعلام بشه ، اما من نه در سايت آزمون (azmoon.com) نه در هيچ جاي ديگه نتونستم چيزي پيدا كنم .
لطفا اگر امكان داره راهنماييم كنيم .
حالا که مهندسیش حذف نشده ، اتفاقا یه تکنولوژی هم بهش اضافه شده :31: فکر نکنم از نظر استخدام هم فرقی با اونا دشته باشیمنقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------------
حالا شما مطمئنین برای مرخصی تمام شهریه ثابت رو باید بدیم ؟ این جوری که خیلی زوره 470 تومن رو الکی بدیم !؟
یکی از بچه ها میگفت یکی از دوستاش دانشگاه یزد قبول شده ولی هنوز یه ترم دیگه داشته نمیتونسته بره - اصلا مرخصی هم نگرفته و از مهر ( که همین مهر امسال بود ) رفته دانشگاه ! بدون مرخصی و دادن هیچ پولی !
کسی میدونه جریان چیه ؟
دوستان واسه کارشناسی ناپیوسته تو دانشگاه باید چند واحد بگزرونیم ؟؟(کاردانی به کارشناسی ناپیوسته)