داش یه سوال چند جا می پرسی؟!نقل قول:
جواب شمارو تو تاپیک قبلی که پرسیده بودید جواب دادن
برای دیدن جوابتون با پست زیر مراجعه کنید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4596333&postcount=5573
Printable View
داش یه سوال چند جا می پرسی؟!نقل قول:
جواب شمارو تو تاپیک قبلی که پرسیده بودید جواب دادن
برای دیدن جوابتون با پست زیر مراجعه کنید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4596333&postcount=5573
پایین ترین قیمت ممکن همراه با چونه :31: 380نقل قول:
HD و I900 16GB رو هم لطف کنین...مر C
سلام، من سریعا به یک پاکت پی سی با ویندوز CE نیاز دارم، لطفا اگه کسی سراغ داره اطلاع بده.
نقل قول:
سلام.
یعنی چی؟ منظورتون اینه که اگر کسی برای فروش داره میخواهید یا اینکه بهتون معرفی بشه که مثلا" فلان پاکت پی سی ویندوز CE داره؟:11:
بچه ها من میخوام i900 16gb تمیز رو با یه n95 8 gb تمیز عوض کنم بدون هیچ ردو بدل شدنه پولی یعنی سر به سر....موافقین یا نه؟؟؟
از نظر قیمتی زیاد تفاوت ندارن دست دو تمیز
اما کارایی امنیا بیشتره
به نظرم تعویض نکن.(البته 95 8 گیگ هم گوشیه خیلی خوبیه.)
نقل قول:
سلام.
شما زمانی که با پاکت پی سی کار کردید دیگه نمیتونید با گوشیهای معمولی کار کنی.البته این حرف و به چند نفر دیگه هم زدم گوش نکردن بعدا" خودشون اعتراف کردن حق با من بوده.:46:
آخه داداشه من ...عزیز من....الان 6 ماهه i900 دستمه همه کار باهاش کردم و حسابی ازش خسته شدم و چون امسال وقت زیاد برای وب گردی و دیدن فیلم تو گوشی و این حرفا ندارم زیاد قابلیت هاش به کارم نمیاد در ضمن نه میتونم رام عوض کنم که این باتری لعنتیش بیشتر از یه نصفه روز دووم بیاره!!:41: نه بلوتوثش خوب کار میکنه ...آخه از سه تا نرم افزار persian bluetooth va bluetooth setting استفاده میکنم ولی همشون باگ دارن و حتی NFA Blue هم جواب نمیده و فامیلا کلافه میشن تا برام 1 فایل میفرستن.دوربینشم که به پایه N95 نمیرسه ..صداش که خیلی برام مهمه 10% N95 هم نیست و مهمتر از همه که من تنها فردی تو خونه و فامیل و آشنا هستم که بلدم با وین مو کار کنم در نتیجه اگه تابستون HD2 بخرم باید اینو بفروشم و فروشش همانا و بدبخت شدن همانا من 6 ماه نیست 450 خریدم الان شده 360!!!! و مغازه دارهای شهرمون میگن چون مردم شهر نصفشون عقب موندن i900 سالی یکی فروش میره واسه همین 280 بیشتر از شما نمیخریم!!؟؟ پس یعنی تابستون من 180 بفروشم هنر کردم!!! یعنی عرض یه سال 280 تومن ضرر خالص کردم !!! ولی n95 الان 1 ساله 30 تومن کم کرده و دسته دوومش هم خوب فروش میره.:10:نقل قول:
سلام.نقل قول:
در مورد بلوتوث قطعا" مشکل از خودته نه گوشی:31: والا من Obex Inbox زو نصب کردم تا الانم هیچ مشکلی نداره.اما در کل من نظرم رو گفتم و شما مختارید که کاری رو انجام بدید که به صلاحتونه ولی بعدا" شما هم میای میگی اشتباه کردی:46::31::11: