سلام
من دو بار از دو لینک مختلف این نرم افزار رو دانلود کردم ولی وقتی اجراش می کنم پیغام win32 میده!!!!!
Printable View
سلام
من دو بار از دو لینک مختلف این نرم افزار رو دانلود کردم ولی وقتی اجراش می کنم پیغام win32 میده!!!!!
سلام
دوست عزیز من این نرم افزار را تو سایت دکتر حسن میرزایی دیدم.
از اونجا میتونی دانلود کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امواج مغزی.
البته منظور من تبلیغ سایت نیست.فقط جهت راهنمایی دوست عزیز بود...
موفق باشید.
سلام
بابت نرم افزار خیلی ممنون, کسی هست بدونه کاربرد هرکدوم از اون فرکانس ها دقیقا چیه و روش استفاده از اونها چطوریه؟؟؟:13:
برای اینکه اینگونه فرکانس ها بتونن تاثیر خودشون رو به خوبی اعمال کنن باید از هدست های مخصوص استفاده کرد که فکر کنم قیمتاشون بالای 50,000 تومان باشه(البته احتمالا!) اون هدست های که برای یادگیری انگلیسی در خواب ارایه میشه فکر کنم مناسب باشه
خلاصه اگه کسی تو این زمینه وارده ممنون میشم مارو از اطلاعاتش مطلع کنه:10:
سلام
ظاهرا تو این تاپیک چندتا از دوستان تو زمینه خارج کردن روح از بدن تخصص داشتن!!
دوستانی که تو زمینه پرواز روح اطلاعات کامل و به خصوص تجربه داشتن ممنونشون می شم اگه برام پیام بذارن, اخه من تازه دارم این کارو شروع می کنم و زیاد هم از اون اطلاعاتی ندارم میترسم یه وقت روحم خارج بشه و به بدنم برنگرده!!!:18::18::18:
منتظر تماستون هستم:10:
من علاقه مند يادگيري روشهاي مراقبه و مديتيشن هستمنقل قول:
جناب soshiant شما که بحث رو نیمه کاره گذاشتی ..... ...نتیجه رو کجا میتونم پیدا کنم ؟
روم سیاه بچه ها ... ( بحث ) ! ! !:2::2:
چیکار کنیم ووو ذهنمون مشغوله ....
همیشه پینگیلیش مینوشتیم ...حالا سخته :22::question:
سلام به همه
این تمرین های شفاف سازی خواب واقعا باعث شده که انقدر خواب هام شفاف بشه که گاهی واقعا توی خواب ترس برم میداره که نکنه واقعیت باشه
تازگی ها تونستم کنتراست و رنگ محیط خوابم را به اختیار کم و زیاد کنم ! واقعا باحاله
راستی طبق تحقیقی که توی محیط و اینترنت کردم کسانی استعداد بیشتری برای رویابینی دارند که در کارهای هنری و تجسمی استعداد بیشتری دارند مثل نقاشی و مجسمه سازی
خب منم تو نقاشی استعداد دارم حالا این معنیش چیه؟