دوستان لینک دانلود بازی رو ندارید که یا لینک مستقیم باشه یا از سرور های هات فایل و فایل سونیک باشه
Printable View
دوستان لینک دانلود بازی رو ندارید که یا لینک مستقیم باشه یا از سرور های هات فایل و فایل سونیک باشه
با سلام و خسته نباشید دوستان چگونه می توان تانکها و ادوات را جابه جا کرد البته باتمامی آپدیتهای آنها در ضمن آقای منصوری یه کلیپ از نبرد نهایی بگذارید تا همه دلگرم تر از قبل شوند با تشکر فراوان
عزيزم برو به CommandSet واين كارو انجام بدي مثال برو به تيم چيننقل قول:
CommandSet ChinaWarFactoryCommandSet
1 = Command_ConstructChinaTankBattleMaster
تانك بتل ماسترو بردار ببر جه تانك سازي يك تيم ديگه همين ولي يك محدوديت معمول وجود داره براي همه نيروها وتجهيزات برو به ChinaVehicle اين پوشه وسايل نقليه تيم چينه دراين جا اين مهدوديتو حذف كن
Prerequisites
Object = ChinaWarFactory
End
اين Prerequisites يعني پيش نياز براي همه چي معمول هست شما اينو برداري راحت ساخه ميشه پااينم دكمه هاي كنترل تانكه لازم نيست دستش بزني
CommandSet ChinaTankBattlemasterCommandSet
11 = Command_AttackMove
13 = Command_Guard
14 = Command_Stop
End
اينم اپگردشه برشدار توي هرجا كه دلت ميخواد بزارش بعدش استفادش بكن
Command_ConstructChinaTankBattleMaster =راستي تيم هاي ديگه يك پوشه دارن فقط USAوGLAوChina داراي پوشه هاي متنوع هستن مابقي يك پوشه تيمي دارن كه همه چي داخلشون تعريف شده
موفق باشي
نقل قول:
سلام. بازم ممنون از توجهتون.
درست میفرمایین.
** منظور از قدرت و رینگ چیه؟
اما برای 5 هنوز نتونستم حتی دستشم بزنم. واقعا موندم فایل های ورژن 5 کجان که تغییرشون بدم...
سلام بر همه
سلام براقاي منصوري
اقاي منصوري سوال بنده درمورد Command & Conquer Generals Zero Hour\Art\Textures
بله Textures من مي تونم اون هارو ويرايش بكنم ولي يك مشكل دارم چتوري ميشه براي W3D ساختم Textures درست كنم
چون من فكر ميكنم بايد علم مغياس ورياضيات بكار بره ولي حيچي واقن ازش نمي دونم
خيلي ممنون ميشم بگين چتوري ميشه براي شيئ(W3D) كه ساختم Textures منضور همون فايل DDS طراهي بكنم
انشالله منضورو درست بيان كردم
تشكر
مي خوستم بدونم ارتش انگلستان رو چه طوري براي جنرال 5 درست كنم با تشكر از همي اعضاع
من جنرال 6رونسب كردم ولي ارورميده نمي دونم چرا اگه مي شه راهنمايي كنيد چطورنسبش كنم
با عرض سلا و خسته نباشید به آقای منصوری و دوستان می خواستم بدونم چگونه می توان در تانگسازیها یک فلش به سمت پایین درست کرد تا تانکهای دیگری در آن اظافه کرد و درمورد پادگان هم همین طور که سربازهای دیگری داشت من در چندین مد دیدهام ولی هر کاری کردم هنگام وارد شدن به بازی به من ارور داد با تشکر فراوان
سلام عزيزم من اين مشكلو ميدونم چي مشكل مال يك تنظيمات ويندوز ولي الان فراموش كردم كجارو بايد دست كاري بكنيم ولي حتم اقاي منصوري ميدونهنقل قول:
تا جاي يادمه مسير اين فعال سازي در Control Panel/Administrative Tools
اينو گفتم تا اگه اقاي منصوري فراموش كرده يادش بياد البته حتم اگه اينو اقاي منصوري به اقاي حسيني بگن ايشون مي دونه چون خود بنده اينو از اقاي حسيني ياد گرفتم
البته دوست من ممكنه شما قبل يك مد ديگه نصب كرده باشين وهمه فايل هاي قبلي اون مد قد يمي پاك نشده باشه وبا عث اين ارورشده باشه
راستي دوست من شما مود هاي ديگه رو هم نصب كردين كه براي ورود به بازي ارور بده ؟
موفق باشي
اقاسيد علي فلاح من رمز هسته اي glaرودارم اينم رمزش
اول هسته اي مي سازي ولي نبايد بزاري كامل بشه بعد روي هسته اي كليك مي كني و اين رومي نويسي
Q+W+G+speis+ctrl
بعد كنترول رونگه مي داري وجايي كه مي خواي ميزني