سلامنقل قول:
گوشی من نوکیا ساده است و امکان نصب تلگرام نداره به نظرتون همه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعتراض بکنن بهتر نیست؟
Printable View
سلامنقل قول:
گوشی من نوکیا ساده است و امکان نصب تلگرام نداره به نظرتون همه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعتراض بکنن بهتر نیست؟
چرا اونجا هم خوبه تو همون قسمت انتقاد و پیشنهادنقل قول:
من برای تلگرامشون که فرستادم نوشتن پیشنهادتون رو به واحد مربوطه ارجاع میدیم ، حالا دیگه نمیدنم فایده داشته باشه یا نه ولی خب ضرری نداره
دوستان من سرویس 6 ماهه 4 مگ دارم . الان برای من شبانه رو محدود کردن . سرعت شبانه 15 کیلو بایت شده ؟؟؟!!!!
دوستانی که روی سرویس شبانه شون محدودیت اعمال کردن میشه بگن با محدودیت سرعت , سرعتشون روی چند هست ؟ چون یه کاری دارن میکنن که کسانی که هنوز قراردادشون دارای شبانه ی رایگان هست دیگه از ساعت 2 شب به بعد کلا بیخیال اینترنت بشن یا اینکه به صورت یک سوم قیمت راضی شده وعملا اینترنت رایگان شبانه تبدیل به یه جوک بشه
لصفا سرعتتون رو بگید(محدود شده)
سرویس جشنواره روی 100-120 کیلوبایت محدود میشه و سرویس عادی که قبلا داشتم روی 15-20 کیلوبایت محدود میشدنقل قول:
بچه ها من بابت محاسبه ی حجم آپلود که از 30 بهمن 95 و بر اساس مصوبه شماره 1 جلسه 253 سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اجرایی شده در سایت 195 شکایت کردم و نوشتم که قرارداد من از 26 دی شروع شده.
صبح از صبا نت تماس گرفتن و گفتش اپراتور که تا قبل 30 بهمن حجم آپلود برای شما رایگان بوده و بعدش محاسبه شده !
من هر چی به این اپراتور میگم که قرارداد من مال قبل 30 بهمن هست و باید کل دوره ی سرویس که 6 ماه هست هم طبق همین قرارداد محاسبه بشه ولی زیر بار نرفت و گفت که این روش شامل همه میشه ؟؟؟؟!!!!
بعدشم بهم گفت که این مصوبه ی جدید توی 24 دی تصویب شده و برای قبل از قرارداد شما هست و همون زمان هم این مصوبه وجود داشته :n04: . منم بهش میگم اگرم این مصوبه وجود داشته توی 30 بهمن ابلاغ و اجرایی شده ولی بازم زیر بار نرفت که نرفت منم تلفن رو قطع کردم .
حالا به نظرتون من باید چه کاری انجام بدم تا حداقل مقداری حجم بهم اضافه کنن در عوض محاسبه ی آپلود که در زمان گرفتن سرویس من رایگان بوده.
سلامنقل قول:
دلخوش به اون یه ذره حجمی که بابت آپلود ممکنه بهتون برگردونن نباشید
الان مهمتر اینه که به فکر شبانه ها و بسته های بیکران که حذف شده باشید و بابت این موضوع اعتراض کنید بهتر و سودمندتره
دقیقانقل قول:
من کلا 4 ماه دیگه از سرویس صبحانت برام مونده بعدش تخلیه میکنم
این 4 ماه هم فقط به خاطر اینکه هنوز شبانه داره نگه میدارمش
فقط امیدوارم اون بسته های حجمی زمان دار رو دوباره برگردونه
خیلی خوب بودن مخصوصا 30 گیگ 30 روزه
دیشب زمان حجم بی کرانم تمام شده ولی حجم باقی مانده اصلی هم صفر کرده. واسه کسی این مشکل پیش اومده؟
سلام
یه مدت پیگیر این تاپیک نبودم
صبانت داره چه غلطی میکنه؟ شبانه رایگان حذف شد؟
اگر واقعا شبانه رو حذف کنن که من یکی قطعا میرم یک شرکت دیگه
صبانت تو این سالها خیلی مزایای شرکتهای دیگه رو نداشت و چون حال بی اینترنتی و تغییر اینترنت رو نداشتم، عوضش نکردم. فکر کنم صبانت رسما داره تنها مزیتش رو هم میسوزونه
صبانت نمیدونم کاربراشو احمق فرض کرده 5ساله کاربرش بودم سرویساشو گرون کرده حجمارم کمترکرده شبانه رم حذف کردم من حقیقتش 15روزازسرویسم موند اکه درست نشه جمعش میکنم من خودم به بیکرانشم راضی بودم یه روز دیدم اونم حذف شده فقط من یه مدت 3تا4ماه ازسرویس 1مک استفاده میکردم محدودیت شبانه رم نداشت تا اینکه سرویس 2مگ گرفتم بعدازچندروز شبانه رومحدودکردن ای کاش میدونستم اینطوری میشه 1ساله 1مک رومیگرفتم لطفن هرکس 1مک داره بیادبگه شبانش محدود شدیانه چون تا جای که من میدونم تا1مک رو محدود نمیکردن