قند شکن هم مرخص شد
یاهو هم باز نمیشه
به خدا بگیری قاچاقی از مملکت فرار کنی
بری اون ور دنیا نوکری کنی ظرف بشوری بهتر از این کارهاست
Printable View
قند شکن هم مرخص شد
یاهو هم باز نمیشه
به خدا بگیری قاچاقی از مملکت فرار کنی
بری اون ور دنیا نوکری کنی ظرف بشوری بهتر از این کارهاست
اونا هم سرور خارجي هستن :31: اصلاً ايران يه دونه سرور كه بتونه هاست با پهناي باند بالا بده نداره :31: حالا يه چند تا از اون سايت هاي ايراني كه سرعتشون بالاست رو ميگي به منم؟ :11:نقل قول:
الان فهمیدمنقل قول:
اون کد سه خطی رو میزنند توی video recorder
تا بتونه کانکت بشه و تصاویر و فیلم رو اوکی کنه
من با لینک مستقیم هم نمیتونم دانلود کنم... البته دیشب تا ساعت 3 سرعت خوب بود ، بعد از ساعت 3 سرعت رسید به 15 . من از رو هاست خودم هم با 15 دانلود کردم از ساعت 3 شب به بعد. هرچه قدر هم مودم رو خاموش روشن کردم دیدم جواب نداد .نقل قول:
کسی دیشب سرعتش این مدلی شده بود ؟ که تا ساعت 3 سرعت خوب باشه بعد افت کنه ؟
تازه من تو لود صفحه ها هم مشکل دارم. باید چند بار بزنم تا صفحه لود بشه . هی میگه server not founf
سعید مهدیون مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات در جلسه پرسش و پاسخ در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا سرعت ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه اینترنت برای کاربردهای دولت الکترونیک در کشور کافی است یا خیر به ایلنا گفت: کاربرد دولت الکترونیکی هیچ ربطی به سرعت اینترنت ندارد و محدودیتهایی برای اینترنت ملی برای کشور ندارد و ممکن است سرعت ۱۲۸ کیلو بیت محدودیتهای فنی برای شرکتهای ارائه خدمات اینترنتی داشته باشد ولی بنده معتقدم با همین سرعت میتوان کاربردهای تجارت الکترونیکی را عملیاتی کرد.
وی در ادامه سخنان خود مبنی بر مشکلات به وجود آمده در شبکه اینترنت کشور بعد از قطعی کابل جاسک- فجیره اظهار داشت: این قطعی برای داخل کشور مشکلی ایجاد نکرده است ولی سرعت دسترسی کاربران اینترنت را با مشکل مواجه کرده ولی ما به دنبال آن هستیم با قطعی کابلهای اینترنت خدمات کشور دچار مشکل نشود البته باید در نظر داشت که اگر در سرعت اینترنت مشکلاتی به وجود آمده است ممکن است از شرکت ارائهکننده آن باشد که ما درصددیم برای تشویق بیشتر شرکتها ۱۰ ISP برتر در زمینه سرعت را معرفی و اسامی آن را در سایت شرکت قرار دهیم.
مهدیون در ادامه سخنان خود به بسته شدن جی میل اشاره کرد و گفت: در مورد بسته شدن این سرویس اگر هر کسی اعتراضی داشته باشد باید به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منتقل کند ولی از نظر بنده این یک فرصت حساب میشود و باید مردم کشور به سمت ایمیل ملی هدایت شوند به عبارتی تا زمانی که ما به خارجیها اعتماد کنیم توسعه فناوری اطلاعات در داخل نخواهیم داشت و این یعنی اینکه باید به دولت و کشور اعتماد کنیم.
وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: در حال حاضر ما از نظر شاخص ضریب نفوذ اینترنت در منطقه اول هستیم و از نظر بیشترین جهش فناوری اطلاعات از سال ۸۴ تا ۸۸ در منطقه دارای رتبه دوم هستیم که امیدواریم تا پایان سال برنامه پنجم در میانگین همه شاخصها به مقام دوم حوزه IT دست پیدا کنیم.
جالبه این آقا هیچ حق انتخابی به مردم نداده و دقیقا مثل یه دیکتاتور برایه مردم تعیین تکلیف میکنه
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
بچه ها نمیدونم اینجا جاش باشه یا نه اما به خدا من تو این مملکت احساس خفگی میکنم به خدا خسته شدم هرچی سایت بوده تا به الان ف ی ل تر کردن سایتای شیرهاستینگ رو هم عملا بستن و.......
ای خدا ریشه این ظلم رو بکن............
نقل قول:
من اگه جای خبرنگار بودم بهش می گفتم خفه شو آشغال گوشت .... آره ایمیل ملی که همه اطلاعات ملت رو راحت بهش دسترسی داشته باشن ... عوضی ها
همین نشون میده امنیت جیمیل در برابر این آقایون بالاست !!! : د ی
بچه ها بچه ها به اعصابتون مسلط باشين چند روز ديگه بحران رو رد ميكنيم. حرص نخورين.
به قول شاتلي ها تأمل بفرماييد :31:
تأييد ميشه :27:نقل قول:
هنوز می تونم به ایمیل یاهو دسترسی داشته باشم اما جیمیل نه فقط با Outlook ایمیلهام رو دانلود می کنم
دانلود شبانه هم ناجور سرعتش کم شده دیشب 400 مگ به زور تا ساعت 3/5 -4 تونستم دانلود کنم بعدش سرعت 0 شد . صفحه هم باز نمی کرد .
امروز صبح هم 2 ساعت کلا اینترنت قطع بود . زنگ زدم پشتیبانی گفت کل اصفهان قطعه . از دوستام که پرسیدم اینترنت بعضی هاشون قطعه بعضی دیگه وصل.
فلش هم که همچنان بسته :41: :42: