تقریبا ۶٠ متر.نقل قول:
Printable View
تقریبا ۶٠ متر.نقل قول:
والا دوست عزیز جمال خان !! چون تو مودم های وایرلس اصلا نمیشه قطعی گفت که آنتن میده یا نه !! چون خیلی به شرایط محیطی بستگی داره
ولی شما برای اطمینان بیشتر و در واقعا خیالت برای اینکه جمع باشه 3 آنتن بگیر و یه عمر استفاده کن
دوستان وقتی که به اینترنت وصل میشد قسمتی که فلش زدم no internet access است یا نه؟
ممنون
سلام
بچه ها من یه مودم TP-LINK TD-W8961ND خریدم موقع کامفینگ با سی دی این ارور رو میده (( به صورت دستی با 192.168.1.1 تنظیم میکنم ولی مشکل داره پایین عکس مشکل رو گفتم ))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینجاست میره تو اینترنت ولی مودم رو که خاموش و روشن میکنم دیگه توی اینترنت نمیره تا اینکه مودم رو ریست کنم
تنظیمات به حالت اولیه برگرده از دوباره تنظیم کنم باز میره ولی یه بار که میام بیرون باز دیگه نمیره داره دیونم میکنه جریانش چیه کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟:n28:
سلامنقل قول:
بله؛ اون کارت شبکه اینترنت نداره؛ احتمالا تنظیمات IP توی کارت شبکه ی اون متفاوته.
سلامنقل قول:
شما باید از طریق مرورگر وب صفحه ی مربوط به تنظیمات مودم رو باز کنید، و بعد از اونجا تنظمات رو انجام بدید.
اگر IP مودم شما 192.168.1.1 هست؛ پس همین رو در مرورگر وب مثل Internet Explorer بزنید تاصفحه ی تنظیمات باز بشه.
چطور میتونم تنظیمات رو یکی کنم؟نقل قول:
ممنون
اها ...پس بدرد من نمیخوره ...نقل قول:
اره شما درست میفرمایین ...نقل قول:
ولی تنها اشتباهی که کردم این بود که بجای تک انته باید دو انته میگرفتم تا با تعویض انتن کارم راه بیفته اگه با خوده انتن هاش نخواد جواب بده!
بهرحال فعلا که پول 3 انتن رو ندارم ...کلی خرج واسه عید دارم ..
من امید داشتم که با یه اکسس پوینت/روتر یا همچین چیزی که دوستان گفتن بتونم امواج رو تقویت کنم ...اونم که فک کنم دوستان زیاد اطلاعی نداشتن ...
سلامنقل قول:
آقا من چندتا از پست های اول رو خوندم باقیش دیگه حوصله ام نکشید؛ ولی فکر کنم درست متوجه شده باشم؛ شما الان یه مودم دارید که رنج خوبی رو پوشش نمیده و یا میخواید بدونید که کدوم وسیله این رنج رو پوشش میده و یا اینکه از چه وسیله ای استفاده کنید که توسط همین مودم فعلی رنج وسیع تری رو تحت پوشش قرار بدی. درسته؟
اگر درسته:
در مورد اینکه چه وسیله ای این محدوده ی 100 متر رو پوشش میده، من خودم از این برای یه پروژه استفاده کرده بود؛ دو بخش 80 متری بود؛ این رو در مرکز قرار دادم و کل فضا پوشش داده شد:
در مورد اینکه چجوری تقویتش کنید؛ میتونید از دو وسیله استفاده کنید؛ یکی Range Extender که فقط کارش اینه که یه رنجی از Wireless رو بگیره و اون محدوده ی تحت پوشش رو گسترش بده:
و یکی هم اینکه یه Access Point دیگه بگیری و اون رو در حالت Repeater برای مودم اولیتون قرار بدی؛ اینطوری باز همون SSID به محدوده ی وسیع تری گسترش پیدا میکنه و پخش میشه.
اگر سوالتو اشتباه فهمیدم دوباره بگو که دقیقا میخوای چکار کنی؛ شاید بتونم کمکت کنم.