نقل قول:
منم تبریز همین نت رو دارم....
اما سرعت شبانه سرویسی که شما گفتی 220 تاس نه 380! اگه منظورت روزشه، روز که 450 تاس
امروزم بر میگردم تبریز از دست آسیاشت راحت میشم...
Printable View
نقل قول:
منم تبریز همین نت رو دارم....
اما سرعت شبانه سرویسی که شما گفتی 220 تاس نه 380! اگه منظورت روزشه، روز که 450 تاس
امروزم بر میگردم تبریز از دست آسیاشت راحت میشم...
نقل قول:
بله دو سه ماهی هست اسیاتک سرویس دو مگش اندازه 1 مگ هم نیست و کلا وضعیتش خراب شده. طرف سرویس 4 مگ میخره با قیمت بالاتر از قبل و حتی دو مگ هم نمیونه استفاده کنه !
جه وضعشه! 256 برنزی ، تو مدتی که باید 32 بده، بین 8 تا 32 به شدت نوسان داره! میانگینش 20 هم نمیشه...
بعد حجم مشخص که دیگه هیچی!
128 محدود صبح سرعت 256 تاس ، ساعت 9 بع بعد میاد رو 100...
حروم خور اگه باند نداری سرویس نفروش:19::grrr:
این سرویس شبانه نداره و روی 4 مگ بسته میشه ولی چون من دارم رایگان دانلود میکنم سرعت کمتر از 4 مگ هستش:n01:نقل قول:
سلام دوستان سرعت 1024 که روز از ساعت 9 تا 11 رایگانه چنده؟ در حالت غیر رایگان چی؟
4 مگ غیر رایگان از سرور خارجی به جز 6تا 10 صبح بیشتر از 250 تا نداد... 1 مگ رو نمیدونم
سلام
سرویس کولاک برنزی رو فعال کردم
سرعت دانلود با توجه به اینکه خطم 3 مگ هستش حدود 350 هست.
ببینم بعد از محدودیت چقدر میشه
--------------------
بعد از 933 مگ سرعت اومد روی 130 تقریبا
سرور داخلی و خارجی هم فرقی نداشت فعلا هم روی همین میزان ثابت هستش.
دوست عزیز بهتره قیمت و نوع سرویس رو دقیقا ذکر کنید خدایی نکرده کسی میاد این تاپیک رو میبنیه فکر میکنه اسیاتک خیلی خوبه !!!نقل قول:
اينترنت پرسرعت کولاک نامحدود برنزي 4 مگ محدودیت بر گیگ 50 گیگ حق تبادل
مبلغ نهايي فاکتور: 1058940 ريال
خوب آخه چون من چند روز فعال کردم قیمت همین چند روز رو میدونستم که شد 15 تومن برای 6 روزنقل قول:
برای همین فقط سرویس رو معرفی کردم.
شما امروز فعال کردی ؟ ، بی زحمت بعد از چند روز استفاده اگر همینجوری روی 130 مونده بود، یا کمتر شده بود، یک اطلاعی بده. چون اگر همیشه 130 رو بده خیلی خوبه و من خودم از ماه بعد اگر واقعا اینجوری باشه این سرویس رو می گیرم !نقل قول: