سلامنقل قول:
150 وات
سلامنقل قول:
150 وات
پس مجبوری همینا رو ببندی دیگه.نقل قول:
بله بریج به ساب میتونی بدی.دو کانال به V2 و بریج دو کانال باقی مانده به سابنقل قول:
سلام پویان جان.خیلی خوش آمدید:n16:نقل قول:
متشکرم از لطفتون ممنونم.انشائالله به شما هم خوش گذشته باشه.
1-به خاطر حذف کراس اوور هست.تو رده های بالا کراس اوورها چون پیشرفته میشن قیمتشون هم افزایش پیدا میکنه.
از نظر خود میدووفر و تیوتر دقیقا یکی هستند.کیفیت صدا هم خیلی فرق نمیکنه.تو حالت اکتیو دست یوزر برای دادن فرکانسهای مختلف بازه.من خودم شخصا پسیو دوست دارم و همیشه هم پسیو استفاده کردم.
اکتیور خیلی دردسر داره. تنظیم دقیقش شاید ماهها طول بشکه که از حوصله سن و سال من خارجه.ضمنا تنظیم فرکانس تیوتر و گین اون هم مهمه چون ممکنه در اثر اشتباه تیوتر بپره:n02:
2-آبسولوت های اند یعنی کلاس بالای مطلق سیستمهای کلاس مرجع .طراحی شده برای متخصصین صدا و آدیو فیلها.کسانی که ته صدا و کیفیت موزیک تو ماشین رو میخواهند.گریدی که تو این رنج کالاها دریافت میکنند +1 یا 1.0 هست
های اند یه پله از Absolute پائینتره.ولی کیفیت صدا تو این رده هم بسیار بالا می باشد.اغلب گرید این رده هم 1.1 هست
ساند کوالیتی سیستم یعنی سیستم کیفیتی.
ساند کوالیتی لول یعنی هم کیفیت و هم قدرت.اگر دقت کنی توان RMS شون 150 واته.همچنین ساب ووفرهای قوی منتها با متریال عالی که برای نهایت قدرت و کیفیت طراحی شدن.
من بیشتر:n40::n12:
[QUOTE=hamidR15;8482213]پس مجبوری همینا رو ببندی دیگه.
بله بریج به ساب میتونی بدی.دو کانال به V2 و بریج دو کانال باقی مانده به ساب
خیلی از راهنماییت ممنون حمید آقای گل:n12:
حمید اقا ساب
Sony XS-GTX121LT
بهتره برای سیستمی که میخوام بگیرم یا
Helix Blue B 12E
البته اگه سونی جواب میده بهتره چون وضعیت مالی مناسب نیس:n27:
اگر آمپ از خانواده کنوود بخوام چی باید بگیرم که حرفه ای جواب بده؟
درود
آقا حمید درباره اسپیکر شوخی کردم !:n02:
ولی درباره باکس برا ساب ، اگه یادتون باشه یه 45 لیتری تیون 40 پیشنهاد داده بودین !
باکس فعلیم 55 تیون 35 ـه ! ساب هم rs12fa هست !
آقای باکس ساز گفتن 45ِ صدای خشن تری داره و ویبره و کوبشو با هم داره !
فقط یه سوال :
تفاوت صداش محسوس هست با تغییر باکس ؟؟؟؟ یه کم صدای خشن تری میخوام از باکس با قدرت بیشتر !:n19:
ممنون
سلامنقل قول:
من خیلی صدای اسپیکرهای سونی رو نمیپسندم.خیلی جالب نیست.برعکس آمپلیفایرهاش.
کن وود هم خیلی ساب شاخ نداره.شاید 1200f گزینه خوبی باشه من البته نشنیدم صداش رو.265 هست
هلیکس مسلما بهتره. چند قیمت داری ازش؟
کلا هرچقدر حجم باکس کم بشه به سمت کوبشی میل پیدا میکنه.نقل قول:
بله حتما تغییر صدا خواهید داشت.ولی لو بیس کم میشه ها.
من پیشنهادم اینه که یه باکس سیلد بساز که تجربه SQ هم داشته باشی.32 لیتر خالص
تشکر ... حمید جان قرار بود سر یه سری قطعات به توافق برسیم برا خرید و اینکه ببینیم چقد بودجه میخواد با توجه به نیاز ها ...نقل قول:
ارادتمند
سلام حمید جان نمیدونم تو از دست ما چی میکشی:n02:اقا من یه باند دی ال اس 1073 دارم با یه امپ 5602 و یه پخش 7056 .حالا یه ساب برا طاقچه یا باکس معرفی کن که هم ویبرش خوب باشه هم بیسش نرم باشه میخوام شیشه ها بلرزن شدید ....قیمتشم زیاد بالا نره .یه امپ مونو هم براش میخوام .
ماشینم پرایده صندوق داره
سلام شب خوش
اقا حمید اون سابایی که زده 250 وات کنارش نوشته dual یعنی چی ؟
و سوال دیگه اینکه اگه بخوام 2 تا ساب mtx ارتی 12 یا 15 ببندم کدوم امپ 9604 بهتره یا 8604 ؟
اگه امپ از کامپوننت ها قوی تر باشه برای هر کدوم ضرر نداره مثلا 50 وات بیشتر به کامپ بده؟