منم همین الان زدم، همین پیغام رو داد، عجیبه!!!نقل قول:
Printable View
منم همین الان زدم، همین پیغام رو داد، عجیبه!!!نقل قول:
خداکنه طرح را بر ندارند.گرونتر هم شد باز می ارزه
سلام، آقا رضا وضع 4g منطقه ميدان ولیعصر تهران خوب نيست البته نسل سه عالی هست. آيا برنامه اي برای نصب دکل های نسل چهار به زودی در اينجا هست؟
برا منم همین پیغام اومد جالبی کار اینجاست برا 5 گیگ ار 6 تا 12 ظهر رو فعال بدون مشکل میکنهنقل قول:
واقعا که خیلی دزد هستن، 200 مگ از حجم من مونده بود و داشتم یه گیم 50 مگی از گوگل مارکت دانلود میکردم که بعد از دانلود 30 مگ 3 تا اس ام اس پشت هم اومد که 60 مگ از حجمم مونده، حجمت تموم شد از حسابت کم میشه!!!!!!!!!!!
200 مگ حجم داشتم قبل شروع دانلود چک کردم در عرض رسیدن 3 تا اس ام اس پشت هم که کمتر از 5 ثانیه شد هم حجم منو خالی کردن هم 3000 تومن حسابم رو. تف تو روح اجداد و آبادشون. حیف همه سرویس دهنده های مخابراتی دزدن، اینو ول کنی بری پیش یه دزد دیگه فایده نداره.
سلام
سرعت 4g ایرانسل ساعت 10 صبح
همدان - منطقه خضریان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نفهمیده جریان این پیغام چیه؟
یعنی 2 تا 6 صبح حذف شده؟
همین الان دوباره بسته 10 گیگ 2 تا 6 صبح رو زدم. قبول کرد ایندفعه و فعال شد.نقل قول:
دو شب پشت هم دارم این بسته 2 تا 6 شش رو میگیرم مشکلی هم نداشته سرعت تری جی شم خوبه فقط باید گوش رو باید بزارم رو پشتبوم تا انتن بده!:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام
آقا رضا خداروشکر الان مدتیه بندرانزلی 4G در چند سایت روشن شده و اینکه یک یا دو دکل بدون تجهیزات بدون RRU هست و هنوز تجهیز نشده اونا کی تجهیز میشوند؟ و اینکه برنامه ایرانسل برای این شهر و مشکل پوشش منطقه نامجو ورودی شهر از سمت شرق که قول نصب دکل رو دادند چیست؟ خبری دارید؟