سلام دوستان یک سوال دارم
من یک adsl نامحدود دارم خواستم بپرسم آیا میشه آن را در منطقه مخابراتی دیگر استفاده کنم؟
Printable View
سلام دوستان یک سوال دارم
من یک adsl نامحدود دارم خواستم بپرسم آیا میشه آن را در منطقه مخابراتی دیگر استفاده کنم؟
آقا مخابرات شبانه رایگان داره????من اگه ۱مگ محدود بگیرم ارزش داره!?میشه شبا رایگان دان کرد?چندتاچند???
dns خود مخابرات داغون شده من ست کردم رو dns گوگل بهترشد بعضی سایت هارو مشکل داره هنوزنقل قول:
من چند ساله 256 نامحدود دارم دانلودم ندارما ولی مونده دیگه الان یکی که تو خونه ازاینترنت استفاده میکنم من باید با کله برم تو دیوار چون هیچ سایتی برام بازنمیشه
حجمی هاش چه طور هستن ؟ من ماهیانه پر پرش 10 گیگ مصرف داشته باشم سرعتم خیلی بالا نمیخام بین 1 تا 2 مگ
این هم لینک لاگین »»» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه دو روز خوب بود دوباره ترکید این صاحاب مرده که.
کلا نت مخابرات قطعه مگه اینکه خلافش ثابت بشه.
ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا !
این چه نتیه واقعا !!!
حجمی هاش هم از نظر کیفیت هیچ تفاوتی ندارننقل قول:
د ان اس گوگل جدیدا خیلی دیر جواب میده مشخصه از داخل انگولک شده برا همین مجبور شدم ست کنم رو همون مال مخابرات
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
نقل قول:
Statistics -- ADSL مودم من.
راستی ست کردن مدل DSL-2640U رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون سرچ بکنید خیلی سریعتر پیدا میکنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا، من سکندری رو گذاشتم رو ایران 217.218.155.155نقل قول:
پرایمری هنوز روی 8.8.4.4 هست،
ولی باز هم DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET ارروری کروم از صبح تا شب چند بار بهم میده!
دی ان اس سرور خانه رو میکروتیک روتر برد هست. توی دوران همین خرابی ها من دو تا لینک 512 رو توی همین میکروتیک با روش PCC ادغام کردم. از اون موقعه هر از چند وقتی اررور دی ان اس میگیرم . شک داشتم کانفیگم مشکل داشته باشه، که الان گفتید زدن دی ان اس گوگل رو هم ناکار کردن، تقریبا مطمئن شدم مشکل از سمت من نیست.