دوست عزیز وضعیت خطت خیلی عالیهنقل قول:
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
Printable View
دوست عزیز وضعیت خطت خیلی عالیهنقل قول:
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
تو بخش سرویس ها که هیچ سرویسی شبانه نداره که بگیریم
امروز هم رفتم دفتر پیشخوان هیچ ظرحی شبانه نداشت فقظ کمپین بهاره شبانه داشت که اونم برداشتن
- - - Updated - - -
امروز هم رفتم دفتر پیشخوان هیچ ظرحی شبانه نداشت فقظ کمپین بهاره شبانه داشت که اونم برداشتن
- - - Updated - - -
[QUOTE=masoudtr;8710862]تو بخش سرویس ها که هیچ سرویسی شبانه نداره که بگیریم
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
امروز هم رفتم دفتر پیشخوان هیچ ظرحی شبانه نداشت فقظ کمپین بهاره شبانه داشت که اونم برداشتن[/کمپینتابستانه تابستانه
دوستان شما هم توی اینترنت قطعی دارید ؟
اینترانتش فیکسه اینترنتش میره ادم مجبور میشه سرویس دانلود استفاده کنه تا اینترنت داشته باشه !!!
دوستان کسی مشکل مصرف بالای ترافیک نداره؟
من طرح 15 گیگ گرفتم کمتر از دو ماه تموم شد فقط با وبگردی روزی 300 مگ دانلود دارم.(فیس بوک و همین پیسی و چنتا سایت دیگه بیشتر میرم. ) و البته تلگرام
خواستم ببینم طبیعیه یا باید پیگیری بشه؟
باز خوبه برای ما ماهی 30 گیگ کنتور میندازه .نقل قول:
معلوم نیست کجا میره این ترافیک ها .
آیا فکر می کنید قربان تا غدیر کمپین جدیدی اعلام خواهد شد یا خیر. آیا سال های قبل برای پاییز کمپین خوبی داشتن یا نه
تایید میشه بد جور میخورهنقل قول:
زنگ زدم 2020 میگم سرعتم نمیخوام 10 مگ باشه؛ خانواده وصل میشن با گوشی حواسشون نیس همه چی تو 30 ثانیه اپدیت میشه و حجم تموم؛
اپراتور گفت نمیشه باید طرحو عوض کنین[emoji21]
داغونم از این سیاستای مخابرات ک تا حد امکان سرعتو بالا میبرن که زود تموم بشه و حجم بخری
Sent from my LG-D724 using Tapatalk
سلام خط مسی است فاصله تا مرکز هم زیاد نیست.نقل قول:
سلام ممنون از شما والا خیلی تلاش میکنم که کمترین نویز رو داشته باشم. قراره یک روز مامور بیاد الکی گفتم مشکل خط دارم بیاد یک چیزی کف دستش بذارم مسیر سیم کشی رو چک کنه بهترین مسیر رو بهم بدهنقل قول: