این سوالی هست که باید تجربه بشه،نقل قول:
ولی از کجا معلوم اون ip که میدن خوب باشه؟
کلا استفاده از ای پی استاتیک برای کارهای خاصی هست و فی نفسه ربطی به سرعت نداره. ولی خوب عوامل دیگه ای هم هست که نمیشه در نظرشون نگرفت
تنها راهش همون امتحان کردنه
Printable View
این سوالی هست که باید تجربه بشه،نقل قول:
ولی از کجا معلوم اون ip که میدن خوب باشه؟
کلا استفاده از ای پی استاتیک برای کارهای خاصی هست و فی نفسه ربطی به سرعت نداره. ولی خوب عوامل دیگه ای هم هست که نمیشه در نظرشون نگرفت
تنها راهش همون امتحان کردنه
خب فرض کن 2 ماه دیگه من ترافیکم تموم شد میتونم دوباره طرح نوروز رو بگیرم؟ یا حتما باید زنگ بزنی طرح رو باطل کنن:n13:نقل قول:
اصلا وقتی یه طرح رو گرفتیم میشه وسطاش بیایم دوباره همون طرح رو بگیریم یا باید صبر کنیم تموم شه یا به قول شما باید زنگ بزنیم؟
آخه الان من با این لینکی که بچه ها گذاشتن طرح رو گرفتم نمیشه که بهشون زنگ زد بگیم شمام از این لینک برید که میشه؟
:n13:
من فکر میکنم روتر خاصی برای ip های استاتیک در نظر گرفته شده روتری که روش DHCP فعال نیست احتمالا واسه افرادی که از IP استاتیک استفاده میکنن اون روتر ها رو که بار ترافیک زیادی هم روشون نیست و بهترین کیفیت رو ارائه میدن بهشون اختصاص میدننقل قول:
سلام من طرح 512 -20 گیگ 1 ساله ثبت نام کردم
حالا میخوام نامحدود 1 ماهه بگیرم الان سرعت دانلودم 100 به بالا است
به نظرتون عوض کنم یا نه ؟
نه خر نشی اینکارو بکنی ها!!!!
من یک ماه نامحدود گرفتم سرعتم 7 و 8 بود...
همینی که الان داری عالیهههههههههههه عوضش نکن پشیمون میشی
خیلــــــــــــــــــــــ ــــی ممنونم :n05:نقل قول:
واس چی آخه ؟ مگه قاعدتا نباید زیر 100 کیلوبایت نره ؟!!!!!نقل قول:
ههههه...ببخشید یه وقت خر نشی تیکه کلاممه:n02:
نه گفتم دیگه سرعتش خیلی پایینه..حتی بالای 10 هم نمیره..!:n28:
من بهشون زنگ زدم خودشون هم گفتن که سرعتش خیلی پایینه بعد گفتم پس طرح قبلیمو میخوام اما نامردا ندادن...و مجبور شدم برم طرح 6 ماه بگیرم..طرح قبلی قبلیم یک سالهههههههه بوددددددددددددد:n14:
نامحدود فقط اداریش خوبه که از 8 صب تا 8 شب فعاله و خارج از این زمان اینترنت نخواهی داشت، ولی سرعتش خوبه. نامحدود 24 ساعته یا همون 1 به 10 افتضاحه.نقل قول:
کسی اینجا نامحدود 8 صب تا 8 شب داره؟
2 ماه دیگرو نمیدونم، من قبل از شما خریده بودم و قبل از اینکه این طرح از لیست خارج بشه زنگ زدم برای ابطال و خرید مجدد. با فرض اینکه بزارن تمدید کنی، اگر قبل از پایان 6 ماه بخواهی تمدید کنی بله حتماً باید زنگ بزنی تا برات زمان و احیاناً حجم باقیمونده را لغو و از نو طرحو برات فعال کنن.نقل قول:
حالا گر فرض بگیریم که تمدید نمیکنن، بازم توصیه میکنم همین طرح رو از دست ندید. فعلاً به صرفه ترین طرح همینه. بعد تموم شدن حجم هم یه طرح دیگه بخرید و نه حجم اضافه.
در مورد سؤال آخرم اونا برای تمدید نیازی به لینک ندارن، اگر بخوان تمدید کنن، میکنن.