من دیشب 300 تا دانلود کردم:41::37:
Printable View
من دیشب 300 تا دانلود کردم:41::37:
با درود
دوستان
یکی از دوستان من رفت سرویس adsl خرید.
برای اینکه از اموزشگاه ویدئو و تصویر رو بفرسته به محل دیگری
موقع خرید گفتند IP Valid هست و مشکل نداره
حالا که نصب شده و رفته
وقتی میخوان اوکی کنن باید یک کد سه خطی رو بزنند تا فعال بشه
بعد وقتی برق بره یا مشکلی پیش بیاد دیگه کسی تو اموزشگاه نیست این سه خط رو بنزه
حالا تهارن تماس گرفتیم میگه میشه درستش کرد
منتها 24 تومن باید اضافه رو ماه بدی و نماینده هم درخواست بده
جریان چیه؟
منم دیشب 700 مگ لینک از میهن دانلود گذاشته بودم سریع تموم شده بود.
چند تا رپیدباز هم بود بعدش نم نم گرفته بود.
چند تا رپیدشیر بعد از اینا بود کلا نگرفته بود !
صبح تست کردم دیدم رپیدباز هم میشه با ترفند دیسکانکت کردن بهش سرعت داد.
من فقط فردا لاست 720p رو بگیرم بعدش دیگه دانلود مهمی ندارم.
اگر برای همیشه رپیدشیر و ... همینجوری بمونه چیکار کنیم ؟
آره خیلی عالیه ، ولی ضریب اشتراکش میشه 1 به شونصد...نقل قول:
یاهو مسنجر بالا نمیاد.
مسنجر برای من OK هست ... اما با استفاده از اونا :D
من با HTTP Pro xy میتونم وارد بشم.
من از خیلی از سرو ها با سرعت 63 دانلود میکنم ولی سرو های شیرینگ یا همون رپیدشیر، مدیافایر و ... پرش 10K دانلود میکنم
سعيد مهديون مديرعامل شركت فناوري اطلاعات در جلسه پرسش و پاسخ در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين سوال كه آيا سرعت 128 كيلو بيت بر ثانيه اينترنت براي كاربردهاي دولت الكترونيك در كشور كافي است يا خير به ايلنا گفت: كاربرد دولت الكترونيكي هيچ ربطي به سرعت اينترنت ندارد و محدوديتهايي براي اينترنت ملي براي كشور ندارد و ممكن است سرعت 128 كيلو بيت محدوديتهاي فني براي شركتهاي ارائه خدمات اينترنتي داشته باشد ولي بنده معتقدم با همين سرعت ميتوان كاربردهاي تجارت الكترونيكي را عملياتي كرد.
وي در ادامه سخنان خود در پاسخ به خبرنگار ايلنا مبني بر مشكلات به وجود آمده در شبكه اينترنت كشور بعد از قطعي كابل جاسك- فجيره اظهار داشت: اين قطعي براي داخل كشور مشكلي ايجاد نكرده است ولي سرعت دسترسي كاربران اينترنت را با مشكل مواجه كرده ولي ما به دنبال آن هستيم با قطعي كابلهاي اينترنت خدمات كشور دچار مشكل نشود البته بايد در نظر داشت كه اگر در سرعت اينترنت مشكلاتي به وجود آمده است ممكن است از شركت ارائهكننده آن باشد كه ما درصدديم براي تشويق بيشتر شركتها 10 ISP برتر در زمينه سرعت را معرفي و اسامي آن را در سايت شركت قرار دهيم.
مهديون در ادامه سخنان خود به بسته شدن جي ميل اشاره كرد و گفت: در مورد بسته شدن اين سرويس اگر هر كسي اعتراضي داشته باشد بايد به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منتقل كند ولي از نظر بنده اين يك فرصت حساب ميشود و بايد مردم كشور به سمت ايميل ملي هدايت شوند به عبارتي تا زماني كه ما به خارجيها اعتماد كنيم توسعه فناوري اطلاعات در داخل نخواهيم داشت و اين يعني اينكه بايد به دولت و كشور اعتماد كنيم.
وي در ادامه سخنان خود به بودجه شركت فناوري اطلاعات در سالجاري اشاره كرد و گفت: بودجه امسال نسبت به بودجه سال گذشته تغيير كرده است چرا كه شركت به سمت كارهاي حاكميتي ميرود و با توجه به لايحه جامعه ارتباطات كه تكميل شده و به مجلس رفته بنابراين سازمان در آمد شركتي ندارد و اگر از حاكميت بودن خارج شود در اصلاحيه بودجه كه نيمه سال مشخص ميشود بحث بودجه و شركت مورد بررسي قرار خواهد گرفت.
وي در پايان سخنان خود اظهار داشت: در حال حاضر ما از نظر شاخص ضريب نفوذ اينترنت در منطقه اول هستيم و از نظر بيشترين جهش فناوري اطلاعات از سال 84 تا 88 در منطقه داراي رتبه دوم هستيم كه اميدواريم تا پايان سال برنامه پنجم در ميانگين همه شاخصها به مقام دوم حوزه IT دست پيدا كنيم.
این یارو مهدیون کجاییه ؟
واقعا من موندم با چه رویی میگه 128 کافیه . 128 یه صفحه خالی رو لود نمیکنه دیگه چه برسه به صفحه های پر .
حالا کو این ایمیل ملی ؟ .... مسخره اشو در آوردن... کی این آقا مدت ریستش تموم میشه ؟ چون با وجود این طرز تفکرات فکر نکنم کار به جایی ببریم.