من مودم رو کنار دیوار گذاشتم ٢٠ متر هم کابل شبکه و تلفن خریدم:D,اوایل مودم رو به نقاط مختلف خونه انتقال میدادم دیگه الان دقیقا در خونه جای ورودی مخابراته مودم.نقل قول:
تا پارک سر کوچه ازش استفاده میکنم.
Printable View
من مودم رو کنار دیوار گذاشتم ٢٠ متر هم کابل شبکه و تلفن خریدم:D,اوایل مودم رو به نقاط مختلف خونه انتقال میدادم دیگه الان دقیقا در خونه جای ورودی مخابراته مودم.نقل قول:
تا پارک سر کوچه ازش استفاده میکنم.
داداش دقیقا چیکار کردی؟ انتن خارجی گرفتی؟ چطور میشه تا این همه فاصله رو جواب میده مودمت؟ دسته مارم بگیر ماهم مشکلمون حل بشه دیگهنقل قول:
چه خبره بابا ! 30 دی بی خیلی زیاده :n02: 16 دی بی ایرانی هم پیدا میشه توی بازار که خب طبیعتا خیلی ارزونتره نسبت به مارکهای خارجی:n01: اگه مطمئنی 3 آنتن جواب میده مودمتو بفروش و یه مودم بهتر بخر و بیخیال روتر شونقل قول:
روتر گرفتم,البته قبلش امتحان کردم ٢ آنتن جواب داد راحت,شما هم اگه امکانشو دارید اول تست کنید بعد بخرید یا منتظر راهنمایی دوستان بمونید.نقل قول:
شما مگه 2770 ندارین ؟؟:n13:نقل قول:
اره 30 خیلی زیاده :n02:نقل قول:
اره خب ایرانیش ارزونتره که باید بپرسم اگه قیمتش مناسب بود بخرم!
3 انتنه که 100 درصد جواب میده دادا ..ولی 300 تومن خیلی گرونه بخدا!
بعدشم کجا میخرن مودم رو؟ میخرن اصلا؟:n28:
روتر ؟ چه قیمتی گرفتی داداش؟ مدل روتر و برندشو بگو منم میخام بخرم داداش ....دیگه باید به نتیجه برسم ..هر طور که شده!نقل قول:
دوستان من چه کنم
کسی مودم 8968 ورژن 1 یا 2 شو نداره یکی داشت مدتیه اینجا سر نمیزنه
من دی لینک ٢٠٠ تومان گرفتم,برا من مانع فقط یه دیواره بقیش فضای آزاد فک نکنم یدرد شما بخوره.نقل قول:
خب روتر شما چند متر فضا رو پوشش میده؟نقل قول:
وای دیگه دارم کلافه میشما! ینی هیچکی نمیدونه منه بدبخت چجوری میتونم از اینجا تا 80-100 متر اونورتر با این مودمه غرازه م امواج وایرلس رو برسونم؟البته با روش ارزون:n02: