سلام آموزش تصویری این سایت زیر ( لینک ) رو ببین...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
Printable View
سلام آموزش تصویری این سایت زیر ( لینک ) رو ببین...نقل قول:
- - - Updated - - -
آقا ممنون بابت جوابت...نقل قول:
ولی یه مشکل دیگه هم دارم.
الان سه روزه از درخواست من گذشته.
ظاهرا خط رانژه شده چون چراغ دی اس ال مودم روشنه.
ولی هرچی زنگ میزنم میگم یوز و پس منو بدید میگن واحد نصب خودش زنگ میزنه و ما نمیتونیم و الکی میگه خط مشکل داشته در دست بررسیه!!!
آخه اگه مشکل باشه که چراغ دی اس ال مودم نباید روشن میشد!؟؟؟؟
اصلا چرا رمز رو نمیدن من یه امتحانی کنم شاید وصل شدم!!!؟؟؟
- - - Updated - - -
آقا ممنون بابت جوابت...نقل قول:
ولی یه مشکل دیگه هم دارم.
الان سه روزه از درخواست من گذشته.
ظاهرا خط رانژه شده چون چراغ دی اس ال مودم روشنه.
ولی هرچی زنگ میزنم میگم یوز و پس منو بدید میگن واحد نصب خودش زنگ میزنه و ما نمیتونیم و الکی میگه خط مشکل داشته در دست بررسیه!!!
آخه اگه مشکل باشه که چراغ دی اس ال مودم نباید روشن میشد!؟؟؟؟
اصلا چرا رمز رو نمیدن من یه امتحانی کنم شاید وصل شدم!!!؟؟؟
خواهش میکنم...نقل قول:
بله وقتی چراغ دی اس ال ثابته حتما خط رانژه شده...
والا من از مخابرات تا حالا سرویس نگرفتم ( من از های وب سرویس دارم همون لحظه ثبت نام میکنی یوزر و پسورد رو به گوشی پیامک میکنن ) نمیدونم چرا یوزر و پسورد رو نمیدن مخابرات !!!
شما از تو قسمت تنظیمات مودم رو device info کلیک کن بعد رو statistics کلیک کن بعد رو ADSL کلیک کن مشخصات مودم کامل مشخصه یعنی اگه مشکل داشته باشه خطت اینجا مشخصه شما از همین قسمتی که گفتم یه عکس بگیر بزار اینجا من و بقیه دوستان بیشتر راهنماییت کنیم...
البته شما دوباره امروز تماس بگیر پشتیبانی فنی بگو خطم رانژه شده یوزر و پسورد رو بدین...
صریب اشتراک مخابرات 1 به 24 هست برای همینه که کیفیتش در حد صفره !
تغییر هم نمی کنه !
بی دلیل خودتونو خسته نکنید !
تا این سیستم کثیف و مافیایی هست هیچ چیز تغییر نمی کنه !
دوستان من کلا با اکانت کاهش پینگ و ... از نت استفاده می کنم تا یکم مشکلات رو به حداقل برسونم اما امروز یه چیزی رو دارم تجربه می کنم که بعد از 10 سال استفاده از نت تا حالا ندیده بودم !
نت مخابرات در حال حاضر برای من دیگه کند و ... نیست بلکه کلا دیگه تعطیل شده طوری که حتی یه سایت داخلی هم باز نمی کنه اما وقتی که به اکانت کاهش پینگ وصل میشم همه درست میشه ببینید چه فاجعه ای به بار آوردن که دیگه از بیخ نابود شده !
الانم با استفاده از کاهش پینگ اینجا رو باز کردم !
مشکل از dns هست.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
منم اول همین فکرو کردم ولی dns رو پاک کردم بازم نشد الان با اکانت وصلم قطع کنم باز همین صفحه میاد !
دوستان یه سوال
چطور امواج وایرلس دریافتی رو تقویت کنم؟؟؟
..امواج دریافتی رو بالا ببرم....برای گیرنده..نه فرستنده
مثلا از 1 آنتن بشه 3 آنتن دریافتی..
آیا امکانش هست با نصب یه سخت افزار یا گیرنده این امکان رو فراهم اوورد برا نقطه ی مقصد؟؟
با تشکر از کاربران گرامی و ادمین انجمن
جای دیگه ای برا ارئه سوالم پیدا نکردم..خواهشن جواب بدید ..خصوصی
یک بزرگواری لینک صفحه لاگین تو بخش تغییر رمز سایت مخابرات رو برای من بفرسته با موباییل لینکش باز نمیشه
یک بزرگواری لینک صفحه لاگین تو بخش تغییر رمز سایت مخابرات رو برای من بفرسته با موبایل نمیشه لاگین نمیشه