سلام دوستان
خواهش میکنم به این سوال من جواب بدید چون واقعا برام مهم و حیاتیه..
من حدود ۶ سال پیش بنا به دلایلی مجبور شدم بعد از یک سال خدمت در نیروی انتظامی از خدمت فرار کنم. مشکلاتی که توی این سالها داشتم اونقدر زیاد بود و هست که امکان برگشتن و ادامه ی خدمت رو نداشتم ولی این مشکلات با همه ی بزرگیشون در قوانین این مملکت باعث معافی نمیشن!!!!!!!
در حال حاضر ۳۰ سال سن دارم و واقعا شرایط بدی رو پشت سر میگذارم.. نداشتن کارت پایان خدمت توی این مدت زندگیم رو از قبل هم بدتر کرد و کاملا اون رو فلج کرد..
اخیرا متوجه شدم قانونی هست که با اهدای عضوی مثل کلیه میتونید معافیت بگیرید.. شاید به نظر شما احمقانه بیاد اما شما از زندگی من خبر ندارید و نمیدونید چه مشکلاتی دارم که حاضرم یک کلیه اهدا کنم اما کارت معافیت بگیرم. شک نکنید اگر شرایطش رو داشتم حتما برمیگشتم و به این خدمت لعنتی پایان میدادم.. اما به هیچ وجه برام امکان پذیر نیست.
سوالی که دارم اینه: این قانون آیا شامل حال فراری ها هم میشه؟ یعنی من میتونم برم یه کلیه اهدا کنم و بعد به محل ترک خدمت برگردم و کارهای معافیت رو انجام بدم؟ اگر امکانش برای فراری ها هم هست لطفا لطفا لطفا بهم کمک کنید تا بدونم چه کارهایی باید انجام بدم.. ممنون از راهنمایی شما