تونستم به رکورد 1270 ap برسم :n02:
گلد که نمیتونم برم حداقل از این قرتی بازیا کنم :n09:
Printable View
تونستم به رکورد 1270 ap برسم :n02:
گلد که نمیتونم برم حداقل از این قرتی بازیا کنم :n09:
دم شما گرمنقل قول:
۹ ماهه که رنگ لول رو ندیدم از عید که خونمون رو عوض کردیم چون اینجا منطقه تازه ساخته خط تلفن نداره اما الان یه ۱ ماه هست شروع کردن به خط کشی و گفتن تا ۲۲ بهمن یا نهایت عید تموم میشه ! آخ که میخوام یه چند دست با ezreal پلی بدم :n02:
دادا یکی دو دست میای duo بریم؟مچ هیستوریمو میتونی ببینینقل قول:
مثل خودت سیلور 3 ام
مگه نباید رنکد ریست بشه برا سیزن جدید؟ الان ک پچ 6.1 اومد
و اینکه این هیچ تغییری نمیکنه برا سیزن شیش؟همونه
خبر خوووووووووووووووووووووووو وووووووووب
آپدیت اومده. برای من پارت 1 بالای 270مگ بود گفتم بزار با شیلتر شکن دانش کنم شید بالای 300 =))
خبر خوب اینکه مثل اینکه ریوت یک سیستم جدید راه انداری میکنه که میشه باهاش چمپ وارد اسکین و خود اسکین رو مجانی گرفت؟
مثل اینکه بازی ها رو ببری یک سری چست کیلید میده که میشه این کار رو کرد. حالا اگر کسی انگلیسیش بهتره ببینه همینطوره؟ کامل بخونه یک توضیح اینجا بده
euw.leagueoflegends.com/en/site/2016-season-update/champion-mastery.html
خوشمزه ریوت میاد میس فرچون رو هی نرف می کنه؟ بعد از اون طرف خزیکس کالیسکا لبلانک که اینقدر اپی هستند رو باف می کنه:n08:
تراندل بیچاره رو هم نرف کردن. خوبه اصلا کسی بازیش نمی کنه
آقا این لول من مثل چس فیل باد می کنه هر دفعه. الان بالای 6 گیگ رفته
برای شما بعد از آپدیت 6.1 چقدر حجمش؟ اگر در حد 4 گیگ 5 گیگ هستش و اینترنت نامحدود چیزی دارید یکجا آپ کنید دانلود کنیم مرسی :n16:
من fix هم کردم پایین 20 گیگ نیومد یادمه قبلا 20 گیگ شده بود fix کردم شد 6 گیگ تازگی fixکردم از 24 گیگ شد 20 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه rune page بخرید 2تا ببرید
خدا رو شکر. من همین چند روز پیش یک رونه خریدم می تونستم 2تا داشته باشم :n08:نقل قول:
رایوت فکر کرده با Draft pick جدید دیگه کسی ترول نمیکنه
همین الان رفتم نورمال طرف رولsupp رو انتخاب کرده بود بعد که نوبته پیکش شد fizz برداشت گفت ترولولولولو ...
بعد گفت supp نمیتونم بازی کنم صف mid طولانی بود supp رو انتخابکردم که زود تر بشه!
:V13::V13::V13::V13: