ارادت دارم.
1-من تصور کردم ساب ووفر نیاز ندارید.البته وجود ساب ووفر سلیقه ای هست.ولی بودنش به خاطر تکمیل رنج فرکانس پائین بهتر از نبودنش هست.من دو مدل رو مد نظر دارم برای سام.
الف-ساب SQX 10 گلیدن قیمت ندارم چون قبلا وارد نشده.ولی حدودا 700 برآورد میکنم.همراه آمپلیفایر FD130C2 این هم جزو محصولات جدید کپانی گلیدن هست.
ب- ساب RS 10 قیمت قبل 370 تومن همراه آمپلیفایر Ml 601.1
ج-هزینه کابل RCA که حدود 100 تومن. کابل ساب هم 2*4.0mm متری 10500
2- بله فعلا همون پخش رو در نظر داریم.البته اگر بهتر از این بخواهید مدل 8035BT هست که1.980.000 تومن قیمتش هست.پایونیر هم مدل 8650BT رو داره که 1.750.000 هست.
امکانات و کلیدهای صوتی ماشین هم با یه اینتر فیس راه می افته.تو هر سه مدل.
در مورد مطلب انتهائی که فرمودی(زیرو pp) درسته فاصله در حد های اند هست.چون این خط تولید محصولات پروفشنال رو تولید میکنه.
من عرض کردم با توجه به بودجه طرف مقابلم پینشهاد میدم.مثلا سال پیش بود یاپیرار سال یادم نیست. یکی از کاربران تازه هم عضو شده بود. به من گفت فلانی من میخوام یه سیستم قوی SPL همراه با کیفیت خوب تهیه کنم. بدون محدودیت در بودجه.یه سیستم براش جمع کردم فکر کنم حدود 7.5 تموم شد.عکسهاش تو گالری عکس و مباحث مربوط به سیستم های صوتی اعضای انجمن هست. آقا محمد علی
اگر بخواهید کامپوننت رو شیفت بدیم به pp باید آمپ رو هم تغییر بدیم. یه پله میره بالاتر و سریه AS ماسکونی میشه.مثلا AS200.2 که اونم قبلا اگه اشتباه نکنم 1790 بود.
خلاصه همه چیر به میزان هزینه ای که میخواهید بپردازید داره.
ابن چه حرفیه من خوشحال میشم بتونم کمکتون نمایم تو انتخاب و تهیه سیستم.:n16: