من هفته قبل از مامور سازمان تنظیم مقررات که بهم زنگ زد پرسیدمنقل قول:
راستی یه سؤال. قانون 128 رو فکر کنم سازمان ارتباطات تصویب کرده بود که لغو کنن آیا لغو شده و میشه هر سرویسی رو گرفت؟
گفت نه همچین چیزی نیست -- هنوز این قانون هست
Printable View
من هفته قبل از مامور سازمان تنظیم مقررات که بهم زنگ زد پرسیدمنقل قول:
راستی یه سؤال. قانون 128 رو فکر کنم سازمان ارتباطات تصویب کرده بود که لغو کنن آیا لغو شده و میشه هر سرویسی رو گرفت؟
گفت نه همچین چیزی نیست -- هنوز این قانون هست
اپراتورها کاره ای نیستن بهشون دیکته کردن چی بگن .
شما الان هم میتونی هر سرویسی بخری بهت میدن بعضی از اپرتورها چرت پرت میگن .
نقل قول:
سلام دوستان یک سوال داشتم ما شنبه اثاث کشی داریم از این خونه ای که فعلن توش هستیم الانم تو برقراری موقت 3روزه هستم برای جمع کردن سرویس باید برم شرکت اندیشه تو گلسار فرم پر کنم یا زنگ بزنم بگم کفایت میکنه:n13:
باید فرم پر کنینقل قول:
ولی اگه داری از این خونه میری
اگه فرم پر نکنی بعد از چند روز خودش جمع میشه
دیگه زحمت رفتن به شرکت هم به خودت نده :n02:
اخه میدونی مسئله چیه من میخوام زود این خط جمع اوری بشه تا شماره خونه جدیدمون بدم برام فعال کنن چون این خط فعلی به اسم من ثبت شده فکر نکنم بتونم اقدام به فعال کردن خط دیگه ای کنم تا این جمع بشه:n13:نقل قول:
یا همون زمانی که رفتم شرکت فرم جمع اوری پر کردم شماره جدید خونمون برای فعال کردن بدم بهشون البته باید تا وصل شدن خطم 40 روزی صبر کنم خط 5سرطانه تا خط رانژه کنن:n28:
با یک اسم هم میتونی چنتا adsl بگیرینقل قول:
ولی اگه میخای زود جمع بشه حضوری مراجعه کن
کسی اینجا نوین نت یا همون های وب طرح دینامیت نداره ؟ یه تست میذارید سرور داخلی و خارجی --- امروز زنگ زدم گفتن از سه تا 7 صبح هم ساعات رایگان داره . اگه
اینجوری باشه با سرعت 8 مگ خیلی خوب میشه ؟ یه اطلاعاتی بدید ؟
8 گیگ با 25 هزار توان یا 3 گیگ 15 هزار با سرعت 8 مگ خدایش مفته خوبه اگه ساعات رایگانش هم همون جوری باشه . ؟ :n13:
من نوین نت داشتم . 512 محدود . سرعتش عالی بود . افت سرعتم اصلا نداشتمنقل قول:
نوین نت سرویس 1024 به بالا که ارائه میده اصلا ساعات رایگان ونیم بها ندارهنقل قول:
هرچی مصرف کردی باید پولشو بدی
امروز پشتیبانی زنگ زدم گفتش از سه تا 7 صبح هستش ؟ همون 8 مگی هاش ؟
در ضمن گفتش 1024 هم بخری سرعتش 4 مگ هستش بهتش 450 تا میده ؟
نقل قول: