1100 گیگ ترافیک داخلی ؟ به چه دردی میخوره آخه الا دانلود چندتابازی که اونم اگر دیر بجنبی لینکش به دستور طویله مصادیق مجرمانه پاک شده !!!
Printable View
1100 گیگ ترافیک داخلی ؟ به چه دردی میخوره آخه الا دانلود چندتابازی که اونم اگر دیر بجنبی لینکش به دستور طویله مصادیق مجرمانه پاک شده !!!
شما ۲۷۵ گیگ ترافیک بین الملل داری که از تمام شرکت ها بالاتره تو این زمینهنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
نقل قول:
من تا 4 روز پیش های وب داشتم الان رفتم فن آوا منتها هنوز وصل نشده ...225 گیگ بین الملل میده + شبانه نامحدود ...
من چون بیشتر دانلودم از سرور خارجی ( مثل استیم / اورجین و ...) فن آوا برام بهتره تا های وب ...
هر بازیم زیر 50 گیگ نیست ولی های وب در کل حجم سرویساش خیلی خوب شد ..
حدس من در مورد این حجم بالای بین الملل های وب اینه که از ظرفیتای پارس هم داره استفاده می کنه چون پارس ۲ روز پیش یک آپدیت داد که ۲۰۰ گیگ حجم بین الملل داشت (برای رقابت با شاتل ۱۶۰ گیگی) ولی سریع عوض کد طرحو و کم ترین حجم شرکت ها رو الان میده چون سه ماه دیگه پروانش با های وب ادغام میشه لزومی نداره خیلی رقابت کنه . فکر می کنم این تعرفه مجموع قدرت ۲ شرکت غول ارائه خدمات اینترنتیست حالا باید دید شاتل و آسیاتک چکاره اند .
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سلامنقل قول:
میگفتن آسیاتک هم میخواد به های وب بپیونده
بله حدس شما درسته، پارس آنلاین ظاهرا ظرفیت خالی داشته و دارن از هم افزایی استفاده میکنند.
شاتل فعلا در حال تبلیغ سیم کارت هاش هست که رو دستش باد کرده :n31:
این که تمام مشخصات یک ماهه وسه ماهش که یکیه هردو یک قیمت در می یان حجماشون هم که یکیه پس چه فرقی بینشون هست؟نقل قول:
اینا خودشون قبلش یک نگا نمی اندازن ببینن چی نوشتن
امیدوارم نیترو هم حذف بشه و مجبور نشیم الکی هزینه کنیم
حتی حاظر نشدن یه قرون کمتر بدن:n02:نقل قول:
الان یه سوال دارم، من چند ماه دیگه هنوز دارم تا تموم بشه به نظرتون اجازه تغییر تعرفه میدن، این جدیدا بهتر از قبلیه.
هنوز طرح قرمز داره ، بنظرتون این طرح را دوباره خریداری کنیم بهتر هست یا این طرح های جدید . چون 70 گیگ 40 تومان خوب هست .
نکته جالبش اینه تفکیک شده هست
لازم به ذکر است که ترافیکهای اعلامی دارای یک چهارم ترافیک بینالملل (اینترنت که شامل تلگرام، اینستاگرام و ... است) و سه چهارم ترافیک داخلی که ترافیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد است؛ برای مثال در سرویس 16Mbps، شما ماهیانه ۱.۱۰۰ گیگ مصرف منصفانه دارید که از این عدد ۲۷۵ گیگ ترافیک بینالملل و باقی ترافیک داخلی میباشند.