یعنی چی شبانه اش دو گیگ میده یعنی پنج ساعت دانلودکنم فقط دو گیگ میتونه دانلود کنه؟نقل قول:
Printable View
یعنی چی شبانه اش دو گیگ میده یعنی پنج ساعت دانلودکنم فقط دو گیگ میتونه دانلود کنه؟نقل قول:
نقل قول:
پینگتون رو تا این ip ها بگید لطفا .
4.2.2.4
8.8.8.8
146.66.155.1
130.185.74.164
این مورد دهن منو سرویس کرده البته مثل اقا احسان سرویسم کمپین نیست:n24: (از چند روزه پیش بشدت زیاد شده)نقل قول:
بعضی صفحات با 4 5 بار رفرش باز میشن
دوستان دیگه همچین مشکلی ندارند؟:n41:
به ترتیبنقل قول:
310
330
320
150
- - - Updated - - -
واضحه، یعنی سرعت فیکس رو 128کنقل قول:
سلام دوستان
حدود یک گیگ از حجمم مونده . منتهی واسه اینکه شبا موقع دانلود سر یک گیگ نتم قطع نشه اومدم از تو سامانه پرتاک یه چند گیگ خریدم . منتهی رفته رو ترافیک رزرو و به حجمم اضافه نشده . چجوریه این قضیه اش ؟
1 گیگتون تمام بشه 1 گیگ دوباره به شما اضافه میشه همین جوری یک گیگ یک گیگ از ترافیک رزرو کم میشه اگه 1 گیگ تمام بشه اینترنتتون قطع نمیشهنقل قول:
قبلنا اینطوری بود که هرچی حجم داشتی همونقدر دانلود میکردی دیسکانکت میشد. اما الان انیطوری نیست من حجمم 5 مگ هست ،شبی 3گیگ دانلود میکنم، بدون دیسکانکت.نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :25.3 31.9 db Line Attenuation :26.4 17.7 db Data Rate :10240 752 kbps Max Rate :19016 2151 kbps CRC :0 0
سلام دوستان اینم ست کردن طرح کمپین دوساله به قیمت 21800 تومن که روزا تا 1 مگ دانلود شبانه هم 128 کیلو
اینم وضعیت خط من دوستان میتونه بهتر باشه
نقل قول:خودمم فکر میکردم با تغییر سامانه اینم برداشتنش . ولی متاسفانه واسه من هنوز اینطوریه . شانس منه دیگه . هر شب تا همون ترافیک باقی مونده دانلود میشه و بعد یه dc میشه .نقل قول:
بخواد یک گیگ یک گیگ اضافه بشه که گند میزنه به دانلودم . چون اکثر لینکها مال سایتهای شیر هست و با یک یا چند تا dc باید لینک رو دوباره بدی .