دوستان اگه دی ال شبانه مهم نباشهٰ برای ولنجک پارس آنلاین گزینه مناسبی هست؟؟
Printable View
دوستان اگه دی ال شبانه مهم نباشهٰ برای ولنجک پارس آنلاین گزینه مناسبی هست؟؟
سلام دوستان یکی از دوستام رفته از سرویس tra گرفته میگه سرعتش خوبه و یه نرم افزار بهش دادن ببینه چند نفر از این سرویس استفاده میکنن میخواستم بدونم نرم افزارشو دارین و می ارزه برم این سرویسو بگیرم
سرعت دانلودتون از 190 به 220 افزایش پیدا میکنه ولی در مورد سرعت شبانه تغییر محسوسی نمیکنه.(اگه الان سرعت شبانتون بین 30 تا 40 هست با 512 میشه بین 60 تا 70).ولی در کل اگه میخواین سرعت شبانتون از 100 کمتر نشه 1 مگ بگیرین.گرون هست ولی ارزششو داره.نقل قول:
بزودی قطع رانژه میکنم . یعنی واقعا گ.ه زدن
دانلود شبانه که اصلا هیچ . الان روزانه هم همینطور شده , سرعتم از 20 بالاتر نمیره
دوستان به نظر من که از این دزد های کثیف سرویس نگیرید
سلام خدمت دوستان عزیز دوتا سئوال داشتم
1: بنده 4 روز دیگه مدت قرار دادم تموم میشه و 3 گیگ حجم اضافه دارم اگر قبل از اتمام مهلت قرارداد تمدید کنم اون 3 گیگ میمونه واسم؟
2:من الان سرویس 1024 دارم و سرعت دانلودم روزانه روی 190 تا 230 میچرخه میخواستم بدونم اگر سرویس 512 رو بگیرم ( از 1024 برم رو 512 ) همین سرعت برام میمونه یا کمتر میشه؟
سرعت روزانه سرویسهای 512 و 1024 یکی هست و تفاوتشون در دانلود شبانه هستش که با 1024 سرعت شبانه بهتره.نقل قول:
بعد از حدود دوماه تحمل با سرعت 30 کیلوبایت بالاخره مرکز ما افزایش پهنای باند داد و سرعتم به روز های خوبش برگشت!
سرویس 256_2gig
بندرانزلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
دوستان این ساعت ترفند رو میشه در تهران استفاده کرد؟(مثلا امشب)
بله به احتمال زیاد برای شما جواب میده فقط یادتون باشه ساعت 12:35 و 6:55 مودم رو دیسی یا روشن خاموش بکنین و اینکه اگه شک دارین بهتره به جای دانلود وبگردی کنین و بعد از ساعت 1 دیسی کنین و از گزارش مصرف ببینین حجم کم میشه یانه اگه کم نشه این ترفند براتون جواب میدهنقل قول:
دوستان این ساعت ترفند رو میشه در تهران استفاده کرد؟(مثلا امشب)
سلام
اینم دشت امروز ما!
بیشترین مقدار دانلود تو عمرم!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]