برای سایتی مثل مگاآپلود یا ... که الکی پیلتر شدن ، ایمیل بزنید ، ببینید همین جواب میاد یا نهنقل قول:
شاید این ایمیل بصورت اتوماتیک بیاد
اینطوری که 80 درصد سایتای دنیا از نظر اینا .....!!
Printable View
برای سایتی مثل مگاآپلود یا ... که الکی پیلتر شدن ، ایمیل بزنید ، ببینید همین جواب میاد یا نهنقل قول:
شاید این ایمیل بصورت اتوماتیک بیاد
اینطوری که 80 درصد سایتای دنیا از نظر اینا .....!!
معع ع ع ع ع ع ع !!!نقل قول:
چیزی نگم بهتره ؟
یه سوال . بروبچ آرت ۱ ، هنوز کسی سرعت دانش بالاس ؟ یا برا همه اومداه رو ۲۵ ؟
از دوستان کسی پیشنهاد میکنه از صبانت سرویس بگیرم ؟ اگه میشه یه توضیح کامل در مورد سرویس های صبانت بدید.
صبانت رو از وقتی که فهمیدم هر تایپیکی رو توی اینجا و بقیه فروما دربارش بوده و معمولا تایپیکای انتقادی و شکایت و ... بوده ، با لابی خودش محو کرده ، یه احساس خیلی بدی نسبت بهش پیدا کردمنقل قول:
ضمنا چند تا قانون قبلنا داشت که ظالمانه بود: 1. سرویس زیر 3 ماه بدلیل درخواست زیاد کاربران:31: نمیده
2. اگر سرویس 7 روز بیکار بمونه ، پورت جمع میشه
نمیدونم این قانونا هنوزم صدق میکنه یا نه؟؟
در مورد فایل های avi نمیشه کاری کرد ؟
دوست عزیزنقل قول:
یکی از دوستان من از صبانت سرویس میگیره . میگه سرعت دانلودش در حالت معمولی روی 80 کیلو بایت به بالاست (128 داره)
سرعتش که خوبه . ولی فکر کنم در و پیکر نداره :31: . ( از سایتش معلومه )
به نظر من اگر می خوای سرویس بگیری ، صبر کنی بهتره . چون کلیه ی شرکتای PAP باید تا 5 اسفند قیمتاشون رو کاهش بدن :27: .
الان که شاتل خوبه . من مطمئنم که این مشکلاتش هم موقتیه . امروز هم به من sms دادن که بیا و سرویست رو تمدید کن . منم فردا می خوام برم برای تمدید .
راستی دوستان
من 3 نفر از دوستام رو با کارت طلایی به شاتل معرفی کردم . اما به من میگن باید بیای همون 18 تومن رو بدی !! چرا ؟؟
پس این کارتای طلایی به چه دردی می خورن ؟؟؟
با درود
این یاهو مسنجر غیر فعال شد یا مشکل من هست؟
من فعلا مشکلی با یاهو و جی-میل ندارم.
برای منم یاهو مسنجر غیر فعال شده..نقل قول:
من الان از هیچ سروری نمیتونم دانلود کنم چه سایتهای ایرانی چه خارجی ... ولی صفحه میتونم باز کنم....!!!!!!!