با خاموش روشن کردن اینجوری نمیشه وقتی Power دستگاه قطع و وصل میشه تاریخ Reset میشه احتمالا شما کنسول رو از برق می کشید واسه همین اینجوری میشه کاریشم نمی شه کردنقل قول:
با خاموش روشن کردن اینجوری نمیشه وقتی Power دستگاه قطع و وصل میشه تاریخ Reset میشه احتمالا شما کنسول رو از برق می کشید واسه همین اینجوری میشه کاریشم نمی شه کردنقل قول:
نقل قول:
احتمالا همینطوره
ببینم مگه ضرر نداره که کنسول همیشه توی برق باشه؟
بعد یه سوال تخصصی!
اگر مثلا تصمیم داریم که روزی8 ساعت بازی کنیم:
- بهتره که 2 بار کنسول رو روشن کنیم و هر بار 4 ساعت بازیش کنیم؟
- یا بهتره که 4 بار در روز کنسول رو روشن و خاموش کنیم و هر بار 2 ساعت بازی کنیم؟
برای طول عمر کنسول کدوم بهتره؟
واسه من که همیشه تو برقه فقط موقع مسافرت از برق می کشمنقل قول:
به نظرم مورد اول بهتر باشه چون دیگه مدل های جدید فرقی بین دو ساعت و چهار ساعت نیست
ولی اساتید بیان نظر بدن بهتره
میشه لینک اپدیت ایکس باکس رو بذارین که من وقتی این بازی روئ میکنم توش هی ارم xbox360 نشون نده؟:31:
شما باید بدی بیرون ixtreme LT رو برات بریزن راه دیگه ای نیست!:31:نقل قول:
من یه سوپر الیت فورزا دارم حدود 20 روزه که گرفتم اگه خواسته باشم اخره تابستون بفروشم ازم چند بر میدارن؟
من یه ویی دارم ، یه ps2 و یه 360 - همشون 24 ساعته توی برق هستند و هیچ چیشون هم نشده الان حدود 9 ماهه البته در مورد 360 .نقل قول:
در مورد 8 ساعت بازی در طول روز هم اگر برد جاسپر باشه ، 8 ساعت که هیچی 18 ساعت هم یک ضرب بازی کنی چیزی نمیشه .
ایکس باکس 360 فورزا پک 440 هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری (داشبورد+درایو)
سونی
داش میلاد داری برق آلمان و با برق ایران مقایسه میکنی؟:13:نقل قول:
تو ایران یه چیزیو بزنی به برق باید با اون چیز خداحافظی کنی.البته محافظ هم بخری چندان توفیق نداره
من یه هندی کم خریدم زدمش به برق ماه بعد رفت نمایندگی
سلام بچه ها من یه سوال دارم
من وقتی دارم باز می نم اون چراغ مربو به کنتلر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که وقت دسته 1 بهش وصل از بالا سمت چپی روشن میشه هی چپ راست می زنه
یعنی هی راستی روشن میشه هی چیپه روشن میشه اما بعد 10 مین درست میشه ایراد از جیه ؟