پست قبلی که یه نفر گفت بی کران بگیرم شبانه رایگان میپره !نقل قول:
Printable View
پست قبلی که یه نفر گفت بی کران بگیرم شبانه رایگان میپره !نقل قول:
ن من عزیز دلم اشتباه فهموندمنقل قول:
15 روز چ شب چ روز 39 گیگ تو میتونی استفاده کنی
شبانه ات هم غیر قابل استفادس از 39 گیگ شب استفاده میشه
خودشون رو مسخره کردند با این بیکران هاشون اخه 1/6 گیگ برای یک روز یا 39 گیگ برای یک ماه اسمش میشه بیکران!!! این باکران هست نه بیکران بعد هم حسابش رو کنی تفاوت قیمتی با گیگ های غیر بیکران نداره نهایتش در هر گیگ صد تومن دویست تومن فرق باشه چرا آدم بیاد زمان دار بگیره شبانش رو هم از دست بده! 1/6 گیگ یکروزه 3000 تومن میشه هر گیگ حدود 1500 تومن یا بیکران هفتگی هر گیگ حدود 1400 تومن میافته. خوب بیست گیگ حجم رو هم که میده 34 هزار تومن یعنی هر گیگ 1600 تومن محدودیت زمان و حذف شبانه هم نداری. گدا تر از صبانت در بین این شرکتها ندیدم نمیکنه برای عید یک گیگ عیدی بده قبلا از همیارنت میگرفتم سالی چند بار به مناسب های مختلف هدیه میداد.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
اره 39 گیگ با حذف شبانه خیلی ناجوره !نقل قول:
من میخواستم بی کران بگیرم حالا با این حساب که شبانه حذف میشه نمیدونم چی کار کنم
به نظر شما حجم 50 گیگ 72 تومن رو بگیرم به صرفه تر نیست ؟
اون 1.6 حداقل حجم نیست؟ من یک روزه گرفتم 10 گیگ میده.نقل قول:
1 روزه 10 گیگ میده !!!!!؟؟؟؟نقل قول:
اگه 1 روز 10 گیگ بده که 1 ماهه مطمئنا از 39 گیگ باید بیشتر باشه !
یک روزه بیکران رو خونه اقوام تست کردم اما وقتی 10 گیگ رو رد کنی یه اس ام اس میده میگه حجم بسته بیکران به پایان رسیدنقل قول:
تا 24 ساعت نگذره هم امکان خرید مجدد بسته نیست
من الان سوالم رو 30 روزه هستنقل قول:
چون 1 روزه اینجوری که همه میگن 10 گیگه - حالا 30 روزه فقط 39 گیگه !؟
ما که آخر نفهميديم یک روزش 1/6 گیگ هست یا ده گیگ! تو سایتش زده حداقل تعهد 1/6 و بعدش هم نوشته درصورتی که از این مقدار تعهد بیشتر دانلود کنید از حجم اصلی کم میشه. اگه ده گیگ باشه که ماهانه هم باید حدود بالای 150 گیگ باشه. اگر کسی فهمید بما هم خبر بده
یه چیز دیگه هم مشخص نیست معمولا این بسته مدت دار رو برای دانلود میخریم حالا مثلا من یکماهه خریدم و همون دو روز اول کل بسته رو تموم کردم ابا 28 روز آینده شبانه رایگان نخواهم داشت؟ اینطوری که برای یکماه سی تا 2/5 گیگ مجانی یعنی حدود 70 گیگ رایگان شبانه رو از دست خواهم داد.