دانلود mp3 باز می شه یا نه؟:19:
Printable View
دانلود mp3 باز می شه یا نه؟:19:
با درودنقل قول:
مال من 1کیلوبایت هست.
تا بعد از 22 بهمن همینه
جایی هست بریم اعتراض کنیم نسبت به این سرعت حلزونی ؟ دیگه خسته شدم از این آدم های بی دین که فقط دارن پول مارو میخورن ،سرعت دانلود از تورنت به 200 بایت در ثانیه رسیده صد رحمت به دایل آپ گذشته ها:angry:
SIAMAK جان شما آرت 1 داری ؟؟
1 مگ بستن ؟؟
سرعت روزانت چنده ؟؟؟ 5 شنبه جمعه ها رایگانه افت سرعت نداری ؟
کلآ چقدر دانلود میکنی ؟؟ میصرفه بیام آرت 1 ؟؟
من شبانم افتضاح شده ! دیشب 400 مگ ! پریشب 200 مگ !!
WOW:46:
Gmail باز شد.:27:
با مني؟ :31:نقل قول:
اگه با مني بگم كه بله آرت 1 دارم و در حال حاضر سرعت روزانه و شبانه تقريباً فرقي نداره هردو از 99% سايت ها كه غالباً سايت هاي شير هستن با سرعت 24 ميگيره و از اون 1% كه مورد تأييد شاتل هست با سرعت 117 ميگيره. روزاي اول همه ي سايت ها 117 ثابت بود حتي خدا بيامرز مگاآپلود! خود شاتل كه ميگه زير سر مخابرات سرعت اونا كمه و مخابرات هم ميگه تقصير لنگر كشتيه كه خورده به كابلمون!!! خلاصه من به شما پيشنهاد ميكنم تا آخر بهمن كه احتمالاً محدوديت ها تموم ميشه اقدامي نكنين ببينيم وضعمون چي ميشه به خصوص كه شاتل و باقي شركت ها تا 5 اسفند (يك بعد از مصوبه 5 بهمن) فرصت دارن تعرفه هاشون رو با مخابرات يكي كننن يا نهايت 20 درصد گرون تر بدن كه يه چيزي تو اين مايه ها ميشه كه 512 نامحدود ماهي 20-25 تومن بايد بدن!
با خودتم :دینقل قول:
با مني؟
اگه با مني بگم كه بله آرت 1 دارم و در حال حاضر سرعت روزانه و شبانه تقريباً فرقي نداره هردو از 99% سايت ها كه غالباً سايت هاي شير هستن با سرعت 24 ميگيره و از اون 1% كه مورد تأييد شاتل هست با سرعت 117 ميگيره. روزاي اول همه ي سايت ها 117 ثابت بود حتي خدا بيامرز مگاآپلود! خود شاتل كه ميگه زير سر مخابرات سرعت اونا كمه و مخابرات هم ميگه تقصير لنگر كشتيه كه خورده به كابلمون!!! خلاصه من به شما پيشنهاد ميكنم تا آخر بهمن كه احتمالاً محدوديت ها تموم ميشه اقدامي نكنين ببينيم وضعمون چي ميشه به خصوص كه شاتل و باقي شركت ها تا 5 اسفند (يك بعد از مصوبه 5 بهمن) فرصت دارن تعرفه هاشون رو با مخابرات يكي كننن يا نهايت 20 درصد گرون تر بدن كه يه چيزي تو اين مايه ها ميشه كه 512 نامحدود ماهي 20-25 تومن بايد بدن!
من سرویسم فک کنم 2 هفته ای مونده به انقراضش :دی
فعلآ که سر میکنم !
سرعت خوبی داری ! 5 شنبه جمه ها چطوره ؟؟
از ADRIVE فایل دانلود کردی ؟؟ امتحان کردی ببینی سرعتش چطوره ؟؟
اگه تعرفه ها بکشه پایین که خیلی تووپ میشه :دی
یه چیز جالب: سایت shop.p30world.com فهیلتر شده!
ایمیل زدم به واحد فیلترینگ مخابرات، این جواب رو دریافت کردم:
نقل قول:
با سلام
آدرس دامنه فوق دستور انسداد از قوه قضائیه دارد
اگر صاحب دامنه میباشید، با ما مکاتبه نمائید
واحد فیلترینگ مخابرات
جلل الخالق :18: دیگه مونده پی سی ورلد فیلتر بشه که شدنقل قول:
پنجشنبه جمعه هم همينه. ADRIVE هم از جمله سايت هاي شير هست ديگه پس سرعتش... :2:نقل قول:
عجله نكن كه ممكنه پشيمون بشي چون شاتل ديگه اكو خيلي خيلي سخت ميده به اكثر مراكز مخابراتي. اگه بياي آرت شايد ديگه راه برگشتي به اكو نداشته باشي. يه زنگ بزن 23099 داخلي 620 بپرس.