شما مودم رو یه بار ریست کن و با کابل مودمتو به سیستم وصل کن و دوباره مودم رو تنظیم کن ...احتمالا باید درست بشه ..فک نکنم از سیستمت باشهنقل قول:
Printable View
شما مودم رو یه بار ریست کن و با کابل مودمتو به سیستم وصل کن و دوباره مودم رو تنظیم کن ...احتمالا باید درست بشه ..فک نکنم از سیستمت باشهنقل قول:
نه میدونم که از مودم نیستش, چون با لپتاپم وصل میشه. من یه سوال دارم که ایا بعد از نصب دوباره ویندوز باید دوباره کانکشن بسازم و اگه اره چه نوع کانکشنی باید درست کنم؟
الان شما به چه صورت امتحان کردین که وصل بشین؟ با کابل یا با وایرلس؟نقل قول:
با وایرلس که پسوردو میزنی و تمام ...با کابل هم فک کنم همین که کابلو وصل کنی نتت وصل میشه ...برو تو تنظیمات مودم و اگه تو bridg هست بذارش رو pppoe/pppoa
دوستان
من یوزر و پسورد روترم رو فراموش کردم
الان میخوام بهش dns وارد کنم نمیتونم واردش شم
ا اونجایی که بلد نیستم دوباره کانفیگ کنمش راهی هست وارد شم؟؟یا باید ریست شه و دوباره کانفیگ شه؟
مودم d-LINK هست مدل 2600u
تنها راهی که به ذهنم می رسه ریست هستنقل قول:
کانفینگ خیلی آسونه
شما خواستید کانفینگ کنید بگو تا ساده توضیح بدم
همون ریست کنی بهتره داداش سرتو درد نیار ...کانفیگ هم کاری نداره ..مثه ابخوردنه ...تو گوگل هم سرچ کنی برات میاره اموزششو ..ولی بخای خودمو دوستان هم میتونن کمکت کنن ..نقل قول:
با سلام من یک مودم سه پورت کامترند ct-534 دارم، چند روز است که به صورت pppoe کانکت نمیشود و فقط به صورت بریج کانکت می شود، به isp برای تست بردم، گفتند که احتمالا مشکل از فریمور است، من در اینترنت سرچ کردم یک فایل به نام ct534_1.10.9AO_2-fw-eagle.ct دانلود کردم ولی مطمئن نیستم که مال مودم من هست یا نه چون ظاهرا یک مودم وایرلس هم با مدل مودم من وجود دارد و احتمالا این فریمور مربوط به آن مودم است. ضمنا در اینترنت راهنمایی برای نصب فریمور پیدا نکردم.ورژن نرم افزار مودم V1.6.15_9 و ورژن سخت افزار 0x43e2eacf است.لطفا در صورت امکان برای پیدا کردن فریمور سازگار با این مودم و نحوه نصب آن کمک کنید.اگر فریمور پیدا نشد لطفا بهترین راه برای وصل کردن دو کامپیوتر به اینترنت از طریق بریج هم به صورت همزمان و هم به تنهایی پیشنهاد کنید.من با تغییر مک آدرس پی سی به مک آدرس لپ تاپ می توانم به طور غیر همزمان به اینترنت وصل شوم ولی به طور همزمان نمیدانم چکار کنم که یک کامپیوتر از اینترنت کامپیوتر دیگر استفاده کند تا هر دو اینترنت داشته باشند، در ضمن چون مک آدرس هر دو کامپیوتر یکی است در شبکه کردن و اشتراک گداری فایلها هم مشکل بوجود آمده است.یک سوال دیگر هم دارم: وقتی که به صورت PPPOE وصل می شدم می توانستم از IPSEC VРN استفاده کنم ولی الان که از BRIDGE استفاده میکنم نمیدانم چرا نمیتوانم به VРN کانکت شوم.با تشکر از زحمات شما
سلامنقل قول:
دوست عزیز بهتره که از سایت سازنده اول مدل دقیق مودمتون رو پیدا کنید بعد تو همون صفحه مودم دنبال فریم ویر بگردید
در ضمن راهی برای استفاده چندین سیستم به صورت همزمان با بریج وجود نداره مگر اینکه از سویچ استفاده کنید و یه سیستم رو سرور قرار بدید که با وصل کردن اینترنت تو سیستم اول بقیه سیستم ها هم اینترنت داشته باشن
ممنون از پاسخ شما، متاسفانه سایت سازنده مشخصات چند مدل جدید را قرار داده و مطلبی در مورد مودم من قرار نداده، پیام هم فرستادم ولی تا حالا جواب نداده اند، با توجه به اینکه مودم سه پورت است و هرکدام از کامپیوترها به یک پورت وصل شده اند آیا نمی توان بدون اضافه کردن سخت افزار جدیدی اینترنت یک کامپیوتر را از طریق شبکه ای که توسط مودم ایجاد شده است در کامپیوتر دیگر شر کرد؟نقل قول:
دوست عزیز اکثر این محصولات که تو دنیا پخش شدن تو سایت برای هر منطقه دسته بندی میشن و تو سرچ اول باید ریجن یا منطقه رو انتخاب کنیدنقل قول:
برای این کار بهتره که مدل مودمتون رو تو گوگل سرچ کنید تا نتیجه گیری تون بهتر باشه
در ضمن
برای اینکه اینترنت بریج رو به صورت شبکه استفاده کنید باید رو پراپرتیز کانکشن تیک گزینه مربوط به شیرینگ اینترنت رو بزنید
با انجام این کار وقتی اینترنت سیستم سرور وصل میشه اینترنت بقیه سیستم ها هم وصل میشه (باید یکی از سیستم هارو سیستم سرور قرار بدید و تو بقیه سیستم ها اون سیستم رو براشون تعریف کنید )