یه شرکت توی کرمانشاه به نام حسابگر که 1مگ با 2گیگ حجم و شبی 5ساعت رایگان 20تومننقل قول:
سرعت روزانه روی 4مگ و شبانه روی 2مگ که با270 دنلود میکنه و توی 5ساعت راحت 4گیگ دانلود داره
اگه اینجوریه پس ارزش نداره 50تومن بدی واسه این سرعتو کیفیت
Printable View
یه شرکت توی کرمانشاه به نام حسابگر که 1مگ با 2گیگ حجم و شبی 5ساعت رایگان 20تومننقل قول:
سرعت روزانه روی 4مگ و شبانه روی 2مگ که با270 دنلود میکنه و توی 5ساعت راحت 4گیگ دانلود داره
اگه اینجوریه پس ارزش نداره 50تومن بدی واسه این سرعتو کیفیت
دقیقا حرف ما هم همینه که نمیصرفه و سرویسای اسیاتک گرونه الان من دو خط دارم در منزل و مغازه سرویس هم از مخابرات و هم اسیاتک دارم و از مخابرات با ماهی 20 تومن 10 گیگ استفاده میکنم در حقیقت بعضی ها مجبورن از اسیاتک بگیرن وگرنه برای خود منکه مصرفم ماهی 10 گیگ همون مخابرات با ماهی 20 تومن برام خیلی بهتر هست و 30 تومن هر ماه صرفه جویی دارم وقتی از مخابرات استفاده کنم.نقل قول:
خب اگر اینطوریه که این شرکت کرمانشاهی الان بهترین شرکت خدمات دهنده اینترنت در ایران با اختلاف فوق العاده زیاد نسبت به بقیه هست !!نقل قول:
نمیدونم چه دلیلی داره الان من مثلا دروغ گفته باشم؟که شما علامت تعجب اخر جملتون میزاریدنقل قول:
خوبه خوده شما سوال کردین و من جواب دادم گرنه اگر خودم بدون سوال میومدم اینو میگفتم حتما خیلی چیزهای دیگه داشتین بگین
حالابهترین هست یا بدترین من نمیدونم ولی این سرعت و کیفیتی عین واقعیت وجود داره حتی خواستین عکس از کنترل پنل براتون بزارم تا حجم دانلود شبانه رو نگاه کنی
البته شما به حجم اولیه در مقابل قیمت هم دقت کنید که حجم اولیه فقط 2گیگ هست و 20تومن نه 10گیگ و 50تومن
اگر اسیاتک سرعت اسمی که برای روزانه و شبانه تایین کرده رو واقعا بده هیچ اختلاف قیمتی وجود نداره
ولی مشکل اونجاست مثل اینکه اونچیزی که توی مشخصات اورده ارائه نمیده(البته به گفته بعضی دوستان اینجا حالا واقعیت چی هست بماند)
تو این تاپیک نماینده های اسیاتک زیاد هستن .....شرکتهای دیگه سرویسهای خوبی میدن همین مخابرات این منطقه شب و روز هیچ وقت از 250 من ندیدم کمتر باشه ولی دوستان کم لطفی میکنن و توی سر مخابرات میزنن و وقتی هم میگم ماهی 20 تومن برای 10 گیگ باز میگن نه آسیاتک بهتره !!! چون آسیاتکی ها ناراحت میشن !!!نقل قول:
اسمی که روی سرویس یکار میبرن واقعی نیست و... 2 مگ رو کل جهان میدونن یعنی چقدر ولی دو مگ در اسیاتک یعنی 110 کیلو بایت بر ثانیه یعنی حتی از 1 مگ هم کمتر !!! بعد هم اسیاتک میشه بهترین سرویس دهنده چون چند تا سایت پر بازدید رو داره میزبانی میکنه!
چرا این همه راه دورالان همین پارس انلاین باسرویس 2مگ 22 تومان درماه دارن شبی 6گیگ دانلود می کنند خیلی جاها مثل فن اوا نامحودشون دقیقا واقعیه و...نقل قول:
دیگه احتیاجی نیست برید کرمانشاه بهترین شرکت بگردید
سرویس 128 روزا رو 4 نیست رو دو مگه!نقل قول:
دوستان 1 مگ نامحدود برنزی آسیاتک چقدر سرعت داره ؟؟
بعد از اینکه سرعتش از 95 ثابت رسوندن روو 60 کیلو من دیگه نگرفتم .. کسی هست استفاده کنه الان ، بگه چقدر سرعت داره .. می صرفه یا نه ؟
حقیقتاً من دو مگ دارم ..ماهی 50 تومن میدم اصلا نمی صرفه . گفتم اگه تغییری توو 1 مگ برنزی شده برم بگیرم .
تایید میشه!! سرویس حسابگر از لحاظ شبانه دزددی نداره، و سرعت اسمیه...نقل قول:
روزانه حدود 400 مگ سرعت 120 تاس، بعدش میاد رو 40( طبق گفته همین تاپیک)نقل قول: