واسه من که افتضاحه ، مثلا ۲ مگ هستم ولی سرعتم الان از ۲۵۶ هم کمتره !! سرعت دانلود ۲۵ !!!!نقل قول:
Printable View
واسه من که افتضاحه ، مثلا ۲ مگ هستم ولی سرعتم الان از ۲۵۶ هم کمتره !! سرعت دانلود ۲۵ !!!!نقل قول:
مشكل اهواز ظاهرا بعضي نقاط همچنان پا برجا هست!!! من فاز يك پاداد هستم و هنوز نتم وصل نشده ديگه دارم كلافه ميشم!!!
يه سوال بابت اين روزايي كه قطع بوده چه امتيازي ميدن؟ ترافيك ميدن يا بازه زماني رو افزايش ميدن؟
لطفا كسي كه به صورت عملي از سوال بالا اطلاع داره جواب بده
ساعات رایگان 1 مگ نوروزی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگش تو حلقم:n02:
امشب کلا گندشو در اووردن ، ۲ مگ ۶ ماهه ، سرعت دانلود شبانه در حال حاظر با ۴ تا فایل همزمان و هر کدوم ۱۶ کانکشن ، ۹۰ بیشتر نمیشهنقل قول:
یعنی این همه کانکشن وصل شده تازه شده این ، تک لینک که دیگه افتضاح سرعت بیشتر از ۲۵ نمیشه
امشبو کلا عزای خصوصی اعلام کنیم،
آپلودباز نمیدونم چه مرگشه، یا باز نمیشه،یاجنریت نمی کنه، یا جنریت می کنه موقع دانلود نات فاند میده
راستی سریال دی ال هم هـ!@#$%ک شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسی دیده نمیشه؟؟نقل قول:
اپلودباز برای من مشکل نداره تا الان 3 فیلم ازش گرفتم. شاید اون سروری که تو داری ازش دان می کنی مشکل داره !نقل قول:
بدون فی.ل.ترشکن سرعت اپلود باز روی 50 هست ولی پی سی دانولد بدون اون هم سرعت بالا میده با این که سرورش خارج از ایرانه.
تست فیل شکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]