بزرگوار من دخالتی در خرید ماشین نداشتم والبته اینم یگم من سیستم باز نیستم ولی حرفه ای موسیقی گوش میدم به عنوان مثال تو خونه بلندگوی مانیتورینگ در اتاقم دارم و اکثر موزیکامو به صورت Flac گوش میدم ، همچنین هدفون Klipsch دارم که اونم حرف نداره و اکثر موزیکامو در منزل گوش میدم واسه همین همچ وقت سیستم باز نبودم و تو این زمینه هزینه نکردم، الانم قصد ندارم خیلی هزینه کنم هرچند که با این ماشین جدید دستم تو هزینه کردن بستست و به عنوان مثال آمپ نمیتونم داشته باشم، پس آمپ نیست پس کامپ هم نیست، پس ساب هم نیست پس کواک گران قیمت هم نیست! باید انتخابم رو نهایتا از کواک های گرد 16 سانتی انجام بدم(نمیخوام برشکاری و غیر فابریک باشه)
خوب من از توضیحتون به این دوستمون برای خودم هم استفاده میکنم
چون من آمپ ندارم پس باید db بلندگویی که میخوام بخرم هم بالا باشه
دوست من به خاطر حجم کم صدا(حتی با آمپ هم اشاره کردین حجم بالا نیست) من قید هلیکس رو میزنم. شاید باندای 70-80 تومنی برای من بازدهی بیشتری از باندهای 150-200 تومنی داشته باشه چون اون 80 تومنیه بهتر درایو بشه و پارامترهای مدنظر من(بیس بیشتر، تفکیک و شفافیت بهتر، پرتاب بیشتر و دیستورشن کمتر) رو بهتر از گزینه گرونتر اجرا کنه(اینجاست که به کمک شما احتیاج دارم)
پس گزینه هامون اینطوری میشه :
راکفورد فازگیت ، جی بی ال ، کنوود ، پایونییر
Rockford Fosgate R165X3 45W RMS 91db 195.000 T
JBL GT6-6 50W RMS 93db 112.000 T
Pioneer A1675S 50W RMS 90db 110.000 T
Kenwood KFC-1665S 30W RMS 92db 65.000 T
بین این گزینه ها و باتوجه به نبودن آمپ نظرتون چیه و فکر میکنید کدوم گزینه به استانداردای مدنظر من نزدیکه
خودم اولویتم به ترتیب اینطوریه: راکفورد، کنوود، جی بی ال ، پایونییر (راکفورد به خاطر برندش و آشنایی با جنس صداش، کنوود به خاطر قیمتش ، جی بی ال و پایونییر رو!!!)