تکرار تجربهای تکراری؛ تلگرام در آستانه فیلتر؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n35:
Printable View
تکرار تجربهای تکراری؛ تلگرام در آستانه فیلتر؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n35:
دوستان من تو محل کارم مخابرات دارم
نمیدونم شما را ولی من که دیوانه شدم فوق العاده افتضاح هست اصلا صفحه باز نمیکنه و کند...
با SSL مشکل داره هر چه قدر میزنید که باز کنه همش cant find میشه 100 بار باید بزنید تا باز کنه
فیلتر شکن که بدتر سرعت 1 کیلو میشه
کلا دیوانه کننده است
نمیدونم به من حتی اگر مخابرات بیاد رایگان هم بده اصلا پول نگیره من باز برای خونه اینو نمیگیرم نمیدونم شما چه جوری با این کار میکنید و آیا مشکلات من را هم دارید و تجربه کرده اید؟
این مخابرات همش دردسر درست میکنه، با آی پی رومانی وصل میشه بعد رفتم برا کارت ملی هوشمند ثبت نام کنم میگه "آدرس اینترنت شما برای دسترسی به این سایت مجاز شناخته نشده است". خلاصه که همه چیمون به همه چیمون میاد :n35:
اسیاتک ip روسیه هست یه ایمیل ملی هم نمیتونیم باز کنیم!!نقل قول:
دوستان یعنی الان دیگه مخابرات نت نامحدود نداره بخوام بگیرم ؟؟؟؟ الان خودم 512 نامحدود دارم ولی داریم خونه رو عوض میکنیم باید اونجا دوباره ثبت نام کنم !!! 512هم میگیرم
یکی از آشناهای ما چند روز پیش 512 نامحدود گرفت و کلی هم با طرف صحبت کرده که واقعاً نامحدود باشه نه از این منصفانه ها و ...نقل قول:
فعلاً هم به نظر نامحدود هست و سرعت دانلود 65ـه و توی پنل هم نوشته نامحدود، ولی باید دید در نهایت قبضش چه شکلی میاد! :دی
البته این مربوط میشه به منطقه شیخ فضل الله (ملاصدرا)، شاید هر جا یه مدلی باشه.
باز دوباره امروز اوضاع قاراشمیشه برای من
ای پی رومانی،صفحه ها رو با کندی و افتضاح باز میکنه:n27:
با تحقیقاتی ک کردم 30 درصد آی پی های مخابرات مال رومانیه! قبلا زیاد نمی رفت رو رومانی ولی این چند وقته فکر کنم بیشتر نامحدودا رو می فرستن روی آی پی "رومانی" و "بلژیک" بقیه هم همشون فقط و فقط میرن رو ای پی "تیران" اصفهان ...
این ip ها مال رومانی اینا نیستن قبلا مال اونا بوده که احتمالا تازه خریداری شدن توسط مخابرات اما دیتابیس این سایتها احتمالا هنوز اپدیت نشدن واسه این مال قبل رو نشون میده تا اپدیت بشننقل قول:
برای شما هم یه سایت رو عین آدم باز نمیکنه ؟