نقل قول:
در مورد مقایسه کیفیت اسپیکرهای پایونیر با هلیکس من موافق نیستم.ممکنه برای شما با تعویض اسپیکر تغییر مشهود باشه که حتما همینطور هست.ولی جنس کالاها با هم متفاوت هست.
در مورد دیستورت شدن شما با پایونیر هم همین مشکل رو خواید داشت.کلا پخشها توانائی درایو کردن اسپیکرها رو ندارن.مگر اینکه رادیو بخواهیم گوش کنیم.تو موزیک آدم بالاخره میخواد کمی هیجان هم درش ایجاد کنه.(جسارت نمیکنما خواهشا کسی ناراحت نشه) کسانی که میگن "آقا من ولوم رو از 20 بالاتر نمیارم"شک نکن که این کار رو خواهند کرد.وقتی یه موزیک ریتمیک یا یه پاپ یا یه موزیک آرام و....رو پلی میکنی تو جاده چالوس داری میری هوا دونفره... میتونی هنوز با ولوم 20 گوش کنی؟!رفتی لب دریا هیچ کس هم نیست.خانوادگی دور هم میخواین یه حال مشتی بکنی،در ها رو باز میزاری موزیک عالی ....پس چرا... بالای 20 هم میریم منتها نه همیشه.
من همیشه اون 1% رو هم چون برای خودم در نظر میگیرم شما رو هم مثل خودم میبینم و برای شما هم پیش بینی میکنم.
اینجاس که ولوم میدی با همون پایونیر میبینی ای بابا ولوم رفت رو 35 مثلا ..صدا ریخت به هم.
یه مزاح هم بکنم:ما سیسمتها اول بررسی میکینم ببینیم رو ماشینی که میخواهیم بخریم چه قطعاتی نصب میشن بعدا ماشین رو انتخاب میکینم.نه اول ماشین بعد سیستم:n08:
بزرگوار من دخالتی در خرید ماشین نداشتم والبته اینم یگم من سیستم باز نیستم ولی حرفه ای موسیقی گوش میدم به عنوان مثال تو خونه بلندگوی مانیتورینگ در اتاقم دارم و اکثر موزیکامو به صورت Flac گوش میدم ، همچنین هدفون Klipsch دارم که اونم حرف نداره و اکثر موزیکامو در منزل گوش میدم واسه همین همچ وقت سیستم باز نبودم و تو این زمینه هزینه نکردم، الانم قصد ندارم خیلی هزینه کنم هرچند که با این ماشین جدید دستم تو هزینه کردن بستست و به عنوان مثال آمپ نمیتونم داشته باشم، پس آمپ نیست پس کامپ هم نیست، پس ساب هم نیست پس کواک گران قیمت هم نیست! باید انتخابم رو نهایتا از کواک های گرد 16 سانتی انجام بدم(نمیخوام برشکاری و غیر فابریک باشه)
نقل قول:
سلام پویان جان. ببخشید من پویش دیده بودم اسم شریفتون رو،عذرخواهی میکنم.:n40:
1-منظورتون از اینها کدوم هست؟اگر زیرو pp رو میفرمائید چرا بسگتهای 16cm کاملا فیت هستند با تمامی خودروها.ولی بدون آمپ اصلا.پویان جان من به شما توصیه میکنم فکر نبستن آمپلیفایر رو از ذهنتون بیارید بیرون.نصب آمپلیفایر فقط برای گرفتن حجم صدای بالا نیست،بلکه گرفتن صدای اصلی و واقعی اسپیکر رو از این طریق خواهید شنید.حجم و قدرت یکی از پارامترهای نصب آمپلیفایر هست.شما با نتخای و نصب یک آمپلیفایر مناسب صدای استاندارد رو خواید شنید.امیدوارم تاکید بنده رو نسبت به این موضوع کاملا درک نموده اید.
2-من پیشنهادم اینه:(البته اگر شما مشکل مالی نداشته باشی همون کامپوننت زیرو pp سرجاش هست چون قیمتش بالاس 2.730.000 بوده.به الطبع آمپلیفایرش هم حدود 2 میلیون هست)ولی این پیشنهاد یه پیشنهاد کیفیتی با قدرت خوب نه خیلی بالا هست برای شما:
یک جفت کامپوننت گلیدن zero 165 برای درهای جلو (قیمت قبل 1.150.000 بوده).برای درهای عقب هم یک جفت کواکسیال گلیدن RC165(قیمت قبل 290 تومن).همراه با یک دستگاه آمپلیفایر ماسکونی one 120.4 DSP که این مدل رو تاحالا نیاوردن.امیدوارم بیاد.مدل معمولیش که One 120.4 هست رو آورده بودن قیمتش 1.420.000 بود.
3-فوکال که دیگه نیست خدا رحمتش کنه.
4-قیمتها رو که عرض کردم. امیدوارم قیمتهای جدید کمتر باشه البته اگر این نوسانات نرخ ارز لعنتی بزاره.ولی حدودش دستتون آمد.ضمنا به این هزینه ها باید یه 150 برای پک برق و حدود 200 تومن کابل RCA اضافه نمائید.من کابل اسپیکر رو دیگه محاسبه نکردم. چون از همون قبلی استفاده میشه البته امیدوارم جنسش خوب و سطح مقطعش حد اقل برای درهای جلو 2*2.5mm باشه که بعید میدونم:n02:
راستی هدیونیت رو هم عوض میکنید؟چون قیمت اون رو هم باید در نظر بگیرید.قاب فابریک .
یه نکته ای رو یادم رفت در مورد فوکال.اونجا که نوشتم "بدون آمپ هم صدای خوبی میده" به خاطر Sensitivity بسیار بالای کامپوننت 165vr هست که 94.5dB میباشد.لذا با کمترین توان صدای بسیار بلندی ازش خارج میشه.کمتر اسپیکری هست که بتونه بالای 92 و نهایت 93 این سنس رو داشته باشه.به اون خاطر بود.
مخلصم.
خوب من از توضیحتون به این دوستمون برای خودم هم استفاده میکنم
چون من آمپ ندارم پس باید db بلندگویی که میخوام بخرم هم بالا باشه
دوست من به خاطر حجم کم صدا(حتی با آمپ هم اشاره کردین حجم بالا نیست) من قید هلیکس رو میزنم. شاید باندای 70-80 تومنی برای من بازدهی بیشتری از باندهای 150-200 تومنی داشته باشه چون اون 80 تومنیه بهتر درایو بشه و پارامترهای مدنظر من(بیس بیشتر، تفکیک و شفافیت بهتر، پرتاب بیشتر و دیستورشن کمتر) رو بهتر از گزینه گرونتر اجرا کنه(اینجاست که به کمک شما احتیاج دارم)
پس گزینه هامون اینطوری میشه :
راکفورد فازگیت ، جی بی ال ، کنوود ، پایونییرRockford Fosgate R165X3 45W RMS 91db 195.000 T
JBL GT6-6 50W RMS 93db 112.000 T
Pioneer A1675S 50W RMS 90db 110.000 T
Kenwood KFC-1665S 30W RMS 92db 65.000 T
بین این گزینه ها و باتوجه به نبودن آمپ نظرتون چیه و فکر میکنید کدوم گزینه به استانداردای مدنظر من نزدیکه
خودم اولویتم به ترتیب اینطوریه: راکفورد، کنوود، جی بی ال ، پایونییر (راکفورد به خاطر برندش و آشنایی با جنس صداش، کنوود به خاطر قیمتش ، جی بی ال و پایونییر رو!!!)