این تعدادی که خریدن این طرحو مجبور بودن چون خطشون نمیکشه و فیبر نوری هستن نمیتونن از جای دیگه نت بگیرننقل قول:
قیمت سرویساش خوبه ولی با این تعرفه هایی که جدیدا گذاشته آسیاتک و های وب گزینه های بهتری هستن برای کسایی که خط تلفونشون کابل مسی هست
Printable View
این تعدادی که خریدن این طرحو مجبور بودن چون خطشون نمیکشه و فیبر نوری هستن نمیتونن از جای دیگه نت بگیرننقل قول:
قیمت سرویساش خوبه ولی با این تعرفه هایی که جدیدا گذاشته آسیاتک و های وب گزینه های بهتری هستن برای کسایی که خط تلفونشون کابل مسی هست
اتفاقا من خطم مسی هست.نقل قول:
خط منم مسی هست 5 ساله از مخابرات میگیریم ولی تموم بشه میرم آسیاتک البته اگه اون هم تا اون موفع شبانش رو تغییر نده..نقل قول:
کدوم منطقه ای؟؟ چه سرویسی داری؟؟سرعت توی روز و شب چنده؟نقل قول:
- - - Updated - - -
کدوم منطقه ای؟؟ چه سرویسی داری؟؟سرعت توی روز و شب چنده؟نقل قول:
دوستان سرویس های 1 مگ و 2 مگ مخابرات رو روی چند میبندن معمولا ؟! همین بدون شبانه ها رو ؟! تا 10 امکان داره ببندن ؟!
بعد مخابرات ازین طرح های ویژه مثل صبانت و پارس آنلاین و شاتل و ... اینا نداره که 1 ساله با سرعت بالا میدن 20 30 تومن ؟! :n18: خط فیبر ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن اینکه دوستان من خودم از مرکز امیرالمومنین سرویس شهاب آسیاتک دارم . فقط همین قدر بگم که تخلیه مالی میشید با آسیاتک اینقد حجم خوری داره ! هر ماه راحت 15 20 گیگ میره . چیزی حدود 60 تومن دارم هزینه ماهیانشو میدم . شبانش هم روی 256 کیلوبایت قفله . ولی روزانه تا 1 مگ میره . حالا نمیدونم از مخابرات هست یا اکانتینگ . کلا بنظرم اگه زیر پوشش عصر انتقال داده ها بودید استفاده کنید . چون امیرالمومنین متأسفانه سرویس نمیده عصر انتقال داده رو .
درسته منم بارها گفتم حتی الامکان باید سرویسهای ماهانه و یا کوتاه مدت گرفت تا براه راست بیاد وگرنه یک دست صدا ندارهنقل قول:
روزانه گفته تا 10 مگابیت ولی به میزان نویز خط شما بستگی داره ضمن اینکه با سیم مسی های کهنه ی مخابرات تقریبا غیرممکنه مگر اینکه فیبرنوری باشهنقل قول:
شبانه هم مثل الان خیلی لطف کنه حداکثر تا 2 مگابیت خواهد رفت البته اگر منطقه ی شلوغی نباشین (بلحاظ حضور دانلودرها) البته منهای افراد معلوم الحالی که میگن شبها 15 تا blue-ray با خط مخابرات دانلود می کنن و بقول سایر دوستان، تازگی آب پیدا کردن ... !
از اون طرحها که فرمودین خیر مخابرات نداره
خط من فیبر نوری هستنقل قول:
من اون موقع گفتم هنوز هم میگم الان دارم مجبوری از 3جی استفاده میکنم به امید اینکه بعد از مذاکرات و اومدن اپراتور های مجازی و فشار به مخابرات وضع بهتر بشه .
یه مرد وقتی تصمیم میگیره باید پاش واسته
خط فیبر هست . ضمن اینکه من چون نوشتم سرویس های بدون شبانه منظورم همین سرویس های یه ماهه و سه ماهه که الآن میشه ثبت نام کرد بود . میخواستم بدونم تا چند مگ معمولا پهنای باندو باز میذارن ؟!نقل قول:
من مسیم. میشه از هر شرکت یک سرویس که مشابه این سرویس دوساله ی مخابراته اینجا بگی یا برام پیام خصوصی کنی؟ خیلی ممنونت میشم.نقل قول:
منم فیبرم و مجبور بودم:n02:
فقط برا دانلود شبانه ازین مخابرات میگیرم...
اگه دانلود شبانه نبود میرفتم فورجی ایرانسل که فعلا تو محل ما خوبه ولی اونم معلوم نیست بعد چند وقت خراب بشه
.............
دوستان میدونند این طرحای شبانه دار سرعتش چنده؟یک مگ؟.............