سلام.
برادر خیالت راحت چیزی ثبت نمیشه .
دوما : حین خدمت اگر معافیت پزشکی هم بگیرید بهتون پایان خدمت میدن و توی کارت قید میکنن مدت خدمت انجام شده 3 ماه فرضا ... یعنی خدمت شما تموم شد یا پایان یافت ! .. حالا چه معافی گرفتی چه مدت قانونی رو سپری کردی یا ... از نظر نظام وظیفه خدمت شما پروندش بسته شد و پایان خدمت میده به شما .
همچنین برادر اگر بخوان چیزی ثبت کنن برای بنده باید یه آمار نامه پزشکی بدن نه پایان خدمت چون توی پرونده کمیسیون من تک تک معافیت ها رو هم ذکر کرده .
فکر نمیکنم حتی یه روز سختی خدمت رو چشیده باشی که اینقدر برات مهمه که توی کارت چی بنویسن برات! ....تنبیه نصف شب ؛ کلاغ پر رفتن از در گردان تا میدون صبحگاه ...کار ما به جایی رسیده بود که که تنبیه برامون عادت شده بود! و از همه مهمتر دوست گرامی لطفا خواهش میکنم ازت اینقدر نگو توی کارت چیزی مینویسن یا نه ... چون خیلی ها میان اینجا و فکر میکنن فردا پایان خدمتشون براشون درد سر ساز میشه چون معاف از رزم بودن!!! و نمیرن دنبال کمیسیون و مشکلشون رو مطرح نمیکنن صرفا به این خاطر که نمیخوان توی کارتشون چیزی قید بشه و فردا که رفتن پست اول رو دادن قید خدمت رو میزنن! طبق دفترچه راهنمای وظیفه عمومی هم هرکس مشکلش رو کتمان کرد عواقبش بر عهده خود شخص هست و لا غیر ... یعنی پادگان دلش بخواد میتونه نامه کمیسیون طرف رو امضا کنه نخواد هم نمیکنه! هیچ اجباری نیست.
..........
دوستان هر مشکلی که دارید رو ذکر کنید ... بخصوص دیپلمه ها ... فردا که هم دوره ای هاتون رفتن پست و شما معاف از رزم بودین نرفتین همین که بگین خدا فلانی رو خیر بده برای من کافیه همین طوری که من دارم روزی چند بار دعای اون طرفی میکنم که بهم گفت چیکار کن و چیکار نکن.( به حرف کسی هم اهمیت ندین ... )