از کجا متوجه بشم که آپلود برام محاسبه میشه یا نه در پنل کاربری که تفکیک نکرده
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Printable View
از کجا متوجه بشم که آپلود برام محاسبه میشه یا نه در پنل کاربری که تفکیک نکرده
احتمالا قبلا این سوال جواب داده شده ولی من هرچی گشتم پیدا نکردم
دوستان چرا من برای خرید سرویس ، فقط تا 2 مگ به من نشون میده؟
نوشته برای سرعتهای بالاتر ، درخواست SLA کنید، کجاو چجوری باید اینکارو انجام بدم؟
تفکیک میشه.با موبایل/تبلت وارد پنل میشی؟نقل قول:
منظورت فرم سنجش سرعته؟ برای من همینجوری بود چند بار تست زدم بعد از یه مدت اضافه شد. اصلا نمیدونم ربطی داشت به اون یا نه. در هر صورت می تونی از صفحه اصلی صبانت بخری.نقل قول:
sabanet.ir/adsl
دوستان میخواستم امروز سرویس بگیرم از صبا گفت طرح دانلود رایگان شبانه حذف شده میوخاستم بدونم این قضیه درسته؟
واقعا دیگه وضعیت adsl داره حال آدمو به هم میزنه .
من 2 یا 3 سال های وب داشتم و وقتی دانلود شبانه رو برداشت جمع کردم و برای دانلود شبانه اومدم صبانت . الان تا آخرای مرداد سرویس 4 مگ دارم. رفتم ببینم که اگه میشه یه سرویس رزرو کنم برای بعدش. ولی دیدم دیگه مثل اینکه از دانلود شبانه خبری نیست و دوباره همون برنامه ی مسخره بازی های وب رو دارن اینجا اجرا میکنن.
ای کاش یه زمانی برسه تو ایران مسئولان و کله گنده ها اگه نمیتونن کاری کنن که به نفع مردم معمولی و پابرهنه و شهروند درجه 2 یا 3 یا ... باشه (مثل حدود 70 میلیون از جمله خودم ) حداقل اوضاع رو ثابت نگه دارن و کمتر گند بزنن تو همه چیز که این اینترنتم جزئش هست .
مثلا چند ماه پیش وزیر ارتباطات گفته که فلان قدر اینترنت ارزون شده ولی در واقیعت برای من اینترنت گران تر شد . چون هم دانلود شبانه رو برداشتن و دارن برمیدارن (های وب و صبا) و هم دارن آپلود رو هم حساب میکنن
هر كدام از دوستان اين توانايي رو دارن ي نيم نگاهي به سمت فورجي و حتي تري جي بندازن مخصوصا روي ايرانسل
براي شبانه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
اره با موبایل. با این حساب با کامپیوتر بری میشه پسنقل قول:
به نظرتون مردم کشورهای دیگه هم همین مشکلو دارن؟
اگر خودشون اینو گفتم حتما درسته دیگهنقل قول: