سلام خواهشمندم.نقل قول:
6050 خیلی قدیمیه یادم نیتس.پشت پخشت رو نگاه کن ببینیه حالت جک AUX مانند داره؟اگر داره بله میخوره قیمتش هم فکر کنم 60-65 باشه.
اگر میخوای اسپیکر قوی 150 واتی خوب بگیری من MTX T8963 رو پیشنهاد میکنم.البته قیمتش بالاس ولی خب MTX 8000 هست دیگه:n19:665 میفروشن ولی من برای علی جان از دوستامون 620 گرفتم.عکسش و گذاشته بود چند صفحه قبل.ضمنا آمپ خوب باید بگیری براش. میتونی مثلا 5602 بگیری ولی آمپ خوب ببندی تازه متوجه تفاوت خوهاید شد.
در هر صورت من 696 رو به خاطر بیس خشکی که میزنه بهتون پیشنهاد نمیکنم.کاپا 693.6i به نظر من صدای بهتری داره.
5602 میتونی بگیری.نقل قول:
بله X400 پخش خیلی خوبیه.نقل قول:
نقل قول:ارادت دارم. دیشب تو وایبر با هم کلی صحبت کردیم:n06:نقل قول:
سلام محمد عزیزم.نقل قول:
وایب یه برند انگلیسی هست. قدیم هم تک و توک بود. تو نمایشگاه های سیستم هم رو ماشینها من شنیدم .آره صدای بالائی داره.البته من خیلی نشنیدم.خیلی تو بورس نیست نمیدونم چرا.یعنی اینگونه نبوده که بشه همه محصولاتش رو تست کرد.خیلی ازش استقبال نشده و خودم هم خیلی نتونستم روش تحقیق کنم.نمیدونم نمایندگی رسمی داره یا نه؟
در مورد 12 اینچ بودنش مطمئنی؟یعنی اندازه ساب ووفر 30 سانتی بود؟یک جفت؟!!:n04::n04:اونوقت بودن تیوتر یا میدرنج چه فرکانسهائی رو میزد؟مید باس بود ؟ووفر بود؟فول رنج بود ؟چی بود داستان:n13:
کیفیت رو به نظر من فقط هلیکس داره.تیوترهاش معرکه هست.ولی حجم و پرتابش ضعیفه.اگر ماشینتون پراید صندوق داره E69X بدون شک گزینه مناسب برای شما هست.نقل قول:
بعد از اون 6965V2
سلامنقل قول:
هر دو آمپ برای شما مناسبه.
اینکه یه ساب هم روی بریج ببندی امکانش هست ولی خب فشار و استرس روی آمپلیفایر میره بالا.توصیه میشه برای ساب از یه آمپلیفایر جدا گانه استفاده بشه. یا یه 4 کانال بگیرید.
چقدر میخواهید هزینه نمائید؟نقل قول: