سلام آقا حمید
وقتتون بخیر
قربان باند co165 سراغ ندارین؟؟
اگه دارین,قیمتش چنده؟؟
ممنونم:n16::n12:
سلام آقا حمید
وقتتون بخیر
قربان باند co165 سراغ ندارین؟؟
اگه دارین,قیمتش چنده؟؟
ممنونم:n16::n12:
ممنون دوست عزیز اسپیکر شما جزو گزینه های من هم هست منتها از اونجایی که شما دارینش و نصبش هم کردین میخواستم لطف کنید اون تستی که گفتم رو انجام بدین و نتیجه رو اینجا برای همه دوستان بگزارید، همچنین اگه براتون مقدور بود عکس هم بگیرید. مرسینقل قول:
دوستان نظرتون درمورد پخش ایکس 400 کنوود چی هس؟آیا تجربه شو داشتین؟کیفیتش صداش طبیعیه؟
نقل قول:
حمید جان چون خیلی پراکنده با شما صحبت کردم، راهنماییهای قبلی شما رو در زیر برای جمع بندی می نویسم:
یادآوری: ماشین من توسان 2014 هست و تنها 4 باند معمولی و فابریک روی درهاش نسب داره و خبری از ساب و آمپ فابریکش نیست. جای ساب هم در صندوق یک فضای خالی هست که یک قاب فابریک پلاستیکی اون رو پوشونده. پخش اون هم فابریک نیست و جاش یک DVD چینی با منوی عربی نصب کردند که خروجی های USB و AUX پایین کنار دنده رو ساپورت نمی کنه. (این موضوع خیلی رو موخم رفته و در کنار منوی عربیش باعث شد که تصمیم بگیرم یک حالی به سیستم صوتی ماشین بدم)
شما اینطوری راهنمایی کردین:
1- برای درهای جلو کامپوننت SQX165sli یا P62c یا E62c که من اینطوری متوجه شدم که که به ترتیب گرونتر و اما با کیفیت تر هستند. و گزینه ارجه شما gladen هست تا helix
2- برای در عقب کواکسیال E6x
3- برای پخش هم kenwood 7035 پیشنهاد شد. البته با فرمایش شما که باز هم پرت USB و AUX داشبورد ماشین رو ساپورت نمی کنه، من رو یک مقدار دل چرکی کرد. راستش من می خوام امکانات ماشین رو تماما ساپور کنه. امکاناتی مثل همین دو خروجی، دکمه های فرمون، دوربین عقب و در صورت امکان جلو، نویگیشن، اتصال بلوتوث برای تماس تلفنی و موزیک برای گوشی های اندروی و آیفون (البته اگر خروجی تصویر برای دو تا پشت سری های صندلی جلو هم داشته باشه که خیلی خوب میشه. صرفا جهت آینده نگری عرض کردم.)
4- برای ساب شما Rs10vb و P10E رو پیشنهاد کردین. حمید جان این دو ساب هر دو باکس دارن و من می خوام ساب جای فابریک خودش بشینه.
اینها چیزهایی بود که پیشنهاد دادین. راستش من اصلا فکر نمی کردم برای من که حجم صدا مهم نیست این همه لوازم لازم باشه. حمید جان من صدای باز Flat دوست دارم که همه ریز کاری صداها قابل شنیدن باشن و اصولا ولم ضبط رو از 22 بیشتر نمی برم (ضبطی مثل ضبط فابریک 206). از لرزیدن قطعات خودرو ناشی از سیستم صوتی ماشین خوشم نمیاد. از طرف دیگه من اینجور حس کردم که باندهای قوی برای اونکه همۀ توان و فرکانسهای خودشون رو تولید کنن باید حداقل 20 تا 30 درصد توانشون بهشون فشار بیاریم و گرنه خیلی فرکانسها رو تولید نمی کنن. می ترسم من با توجه به اینکه کمتر حجم صدای رو بالا می برم، به کل نتونم حال صدای این سیستم پیشنهادی رو ببرم.
باند های خانگی با کیفیت که صدای ضرب بم تنبک یا تقه های تیمپو رو خوب تولید می کنن یا صدای گزز سیم گیتار و نفس کشیدن خواننده و ریزه کاری های میدرنج، یک جورایی مو به تنم سیخ می کنه. من بطور کل موزیک jazz و rock و metal گوش نمیدم. گفتم شاید اینها برای انتخاب سیستم مهم باشن.
خوب احتمالا حوصله نکنی تا اینجا بخونی :n13:
امیدوارم خستت نکرده باشم:n12:
سلام به همه دوستان مخصوصا آقا حمید
آقا حمید دیروز پیش یکی از دوستان بودم
نصاب هستن و تنها کسی هست که تو شهرمون میشناسمش از همه نوع مارکی استفاده میکنه تو نصباش
یه جفت اسپیکر روی پراید بسته بود نزدیک بود شنوایی گوشمو از دست بدم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12 اینچش بود میگفت جفتی 850 فروشمون هست البته فقط ووفر بود یعنی سوپرتویتر همراهش نبود
راحت اندازه 5 دست 6975 صدا داشت:n02:
نظرتون در موردش چیه؟
من x400 دارم صدای خوبی داره به نسبت قیمتشنقل قول:
اگه بودجه دارید 7056 بخرید که کلی امکانات اضافه تر داره نه که همین x400 صدای اونو بهتون میده
با سلام به آفا حمید :n12:
میخواستم 2تا سوال بپرسم
1....کدوم باند کیفیت و شفافیت و پرتاب صدای '''''طبیعی''''' تری داره البته با پخش x400 بدن آمپ
-ts6965v2
-e69x
-ps6996ex
2... اگه بخوام یه آمپ 527 هم بعدا بگیرم کدوم رو پیشنهاد میدین فعلا بگیرم ؟
با تشکر :n02:
سلام
اساتید محترم
من پخش 8019 کنوود دارم
بلندگو هم Helix E69x
بخوام یه آمپ ارزون و دو کانال بگیرم که با اینا مچ بشه و مشکلیم ایجاد نکنه (سوزوندن یا داغ شدن )
به نظرتون Kenwood KAC-PS527 یا Kenwood KAC-M526 یا ... کدوم بهتره؟
خودتونم پیشنهاد داشتین غیر این اضافه کنید
در ضمن برای حل مشکل بیس بلندگو ها میشه با همین آمپ یه ساب کوچکو ( ساب سینما خانگی )راه اندازی کرد (بصورت پل زد) ؟
با سلام به اساتید محترم
یه پخش5850 دارم یه جفتم 6975 سری اول
حالا میخوام امپ و ساب هم بگیرم
چی بندازم که بهترین جواب رو بده
راستی نمیدونم این پخش چندتا امپ رو ساپورت میکنه
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
پخش و اسپيكر فابريك پارسنقل قول:
حداکثر صداش كه زياد ميشه به 30 ميرسه
اين 30 كم نيس؟
یعنی با اضافه کردن اسپیکر مشکل حل میشه؟
چه اسپیکری معرفی میکنینن که توپ باشه؟
قیمتش چنده؟