توی پایداری شبکه ای دی اس ال خیلی بهتره...نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
Printable View
توی پایداری شبکه ای دی اس ال خیلی بهتره...نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
آقا رضا ایرانسل و همراه اول برنامه ای واسه تقویت پوشش تریجی تو مرند دارن؟تو منطقه ما که هر دو افتضاحن(بهترین سیگنال-95dbm)نقل قول:
ضمنا تو استانمون شهر جدیدی 4G فعال نشده؟(یا نخواهد شد)
سلام اقا رضانقل قول:
خسته نباشید
اگه امکانش هست جواب من رو هم بدین
خیلی ممنون
منهم مانند شما فکر میکردم و بهمین خاطر رفتم طرح یکساله ایرانسل رو فعال کردم و adslرو جمع کردم . اما بعد از دو سه ماه دوباره مجبور شدم برم adsl رو فعال کنم و بابت هزینه ای که کردم پشیمونم.ایرانسل از لحاظ ثبات و قطع وصلی اصلا قابل مقایسه با adslنیست. یک روز خوبه یکروز بد یکساعت وصله یکساعت قطع. اگر کسی باشی که نیاز اتصال دائمی به نت داشته باشی ایرانسل اصلا راضیت نمیکنه.از همه بدتر اینکه بهیچ عنوان پاسخگو نیست امروز سرعتت دو مگ هست فردا بشه دو کیلو بایت کاری از دستت نمیاد. اما adsl حداقل پشتیبانی پاسخگو داره ویه حداقل سرعت 1/8 رو تضمین میکنه. ایرانسل حداقل با شرایط فعلیش هیچگاه نمیتونه جایگزین adsl باشه در بهترین حالت فقط بدرد دانلود میخوره اونهم بشرطی که طرح بلند مدت ازش نگیری.نقل قول:
دقیقا
علتشم بخاطر این بسته های شبانه اس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منطقه ما هم بعد از مدتی به سیستم 4جی تجهیز شد هر چند انتن دهیش هنوز کامل نیست ولی سرعت دانلودش خوبه
آقا رضا قبلا رایتل تو خونه سیگنالش 65- dbm بود.الان 85- dbm هست.تو فضای بسته نت ضعیفه کلن.بعدش یه خط آنتن میپره.جدیدن اینجوری شده مشکل کجاست
ایرانسل پرچمت بالاس خیلی خیلی بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مسئولین ایرانسل خواهش میکنم جایی که نمیتونن پهنای باند رو تامین کنند 3g نکنن
*سرور داخلی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk