من هیچی دانلود نمی کنم در ماه 80-90 گیگ میشه اما قبض دوماهه برام 80-90 میاد !نقل قول:
یکم گرون شده اما مصرف حجم اضافی مشکلی نداره واسه مشترکین قدیمی !
Printable View
من هیچی دانلود نمی کنم در ماه 80-90 گیگ میشه اما قبض دوماهه برام 80-90 میاد !نقل قول:
یکم گرون شده اما مصرف حجم اضافی مشکلی نداره واسه مشترکین قدیمی !
دوستان وقتی توی پنل کاربری مینویسه حجم ترافیک نامحدود، یعنی کاملاً نامحدود هست یا ممکنه مصرف منصفانه و اینا داشته باشه؟
من پارسال برای خودم نامحدود گرفتم و توی پنل هم مینویسه نامحدود و واقعاً هم محدودیتی نداره (تا 100 و خورده ای گیگ هم استفاده کردم در یک ماه) ولی الآن یکی از آشناها رفته گرفته و خیلی هم تأکید کرده که نامحدود واقعی باشه. توی پنل هم نوشته نامحدود، ولی سرعت دانلودش خیلی عجیب غریبه. یعنی برخلاف من که 65 هست، برای اون بین 150 تا 300،400 بالا پایین میشه! جریان چیه؟
ویرایش: اومد روی 60 و خورده ای! مثل اینکه از دستشون در رفته بوده! :دی
من شدیدا با دانلود از سرورهای خارجی مشکل دارم انواع پروتوکل های وی پی ان رو تست کردم فایده نداشت ... کسی راهی سراغ داره ؟
چاره اش فقط vpsهست عزیزنقل قول:
اگر یه vps با یه دیتاسنر خوب که پینگ پایین داشته باشه پیدا کنید البته باید امتحان کنید قشنگ که یه فروشنده خوب گیر بیارید و لینک هاتون رو ببرید رو اون و دانلود کنید
vps های ایرانی هم متاسفانه محدودیت حجمی دارن و گرونن
سلام..در مورد این وی پی اس توضی می فرمابید که چطور میشه این کارو انجام داد؟نقل قول:
در پیغام خصوصی باسه عالیه..
- - - Updated - - -
سلام..در مورد این وی پی اس توضی می فرمابید که چطور میشه این کارو انجام داد؟نقل قول:
در پیغام خصوصی باسه عالیه..
درود
امروز همینجوری که مشغول کار با سیستم بودم متوجه شدم که وقتی که من حتی از اینترنت استفاده نمیکنم (یقین دارم که تو خونه سیستم دیگه ای به وایرلس وصل نبود حتی موبایل و ...) چراغ وایرلس داره سریع چشمک میزنه جوری که انگار داره دیتا رد و بدل میشه.
سیستم رو لاگ آف کردم دیدم بازم همونجوری چراغ به سرعت چشمک میزه و پینگ تایم اوت میده . مودم رو برای 40 ثانیه خاموش کردم و دوباره بلافاصه که لود شد همون آش و همون کاسه. دست آخر رفتم تو کنسول مودم و ایدی و پسورد مودم رو عوض کردم همه چی نرمال شد.
حالا سوالم اینه یعنی من هک شده بودم برای لحضاتی ؟ مگه میشه به این راحتی 10 رقم ترکیب حرف و عدد و WPS2 رو هک کرد آخه؟ زنگ زدم 2020 میگه احتمالا از اختلال ایپی هست ولی من مودم رو حدود 40 ثانیه خاموش و بعد روشن کردم آخه اونطوری آیپی عوض میشه دیگه...
کسی از دوستان نظری در اینمورد داره
یه سری برا منم اینجوری شد ، فهمیدم که یکی از گوشی ها تو خونه داشته اپلیکشن اتوماتیک اپدیت میکرده ، حل شد قضیه :Dنقل قول:
سلامنقل قول:
مارک و مدل مودمتون چیه؟
سلام tplinkنقل قول:
مدل w8951nd
یه فیلم هک ADSL دیده بودم این طوری بود که ابتدا آی پی شما رو به دست میارن و سپس از طریق پورتی که روی سیستم شما باز هست وارد سیستمتون می شن (این کارها توسط برنامه انجام می شه). از اون جا وارد تنظیمات مودم می شن و پسوردی که شما در قسمت وایرلس گذاشتی رو می بینن (از طریق Inspect Element پسورد شما قابل دیدنه). یعنی پسورد رو حدس نمی زنن یا از نرم افزار برای پیدا کردن پسورد استفاده نمی کنن. مستقیماً پسورد رو می بینن. شما اگه فایروال رو سیستمتون نصب کنید پورت های سیستمتون رو کنترل می کنه. هم چنین پسورد ورود به تنظمیات مودم رو از admin به یه چیز دیگه تغییر بدید. (چون این ها پسورد ورود به تنظمیات مودم رو پیش فرض admin می زنن و نمی تونن پیدا کنن).نقل قول:
در آخر این که فکر کنم دستگاه هایی که به وایرلس شما وصل باشن یک آی دی دارن که در قسمت تنظیمات مودم نشون داده می شه. از اون جا دستگاه های متصل به مودم رو بررسی کنید.