نقل قول:
حجمم آپدیت شد اما خبری از 5گیگ فعلا که نیست !!!! سرعتم تعریفی نداره . من جات بودم بیشتر تحقیق میکردم .
Printable View
نقل قول:
حجمم آپدیت شد اما خبری از 5گیگ فعلا که نیست !!!! سرعتم تعریفی نداره . من جات بودم بیشتر تحقیق میکردم .
:n23::n28::n30:حالا خوبه یعنی میگن صدای مکالمات ضبط میشه !!! اونوقت این جوکها رو گفته ؟؟؟ پس به کی ربط داره ؟؟نقل قول:
من dx350 دارم منوش فرق داره. اتفاقا آقای امیر انصاری هم همین سوالو داشت . نمیدونم پیدا کردن یا نه .نقل قول:
من که چیزی پیدا نکردم. به گمونم این مدل این گزینه رو نداره.
هدیهی 5 گیگابایتی تمام مشترکین 72 ساعت پس از ثبتنام تقدیم خواهد شد. (الان تو سایت دیدم )
امشب سه تا ip مختلف رو چک کردم
۶۴
۳۷
۵
جالیه که ای پی ۳۷ سه شب پیش به من سرعت ۴۰۰ رو هم داده بود
ول الان هر سه شون افتضاح هستند و یه سرعت رو میدن. مردشور هرچی ای پی و مبین زرت رو ببرن
دوستان یکی هم به ما کمک کنه . منم مبین نت 2 مگ دارم . مشکلم فقط پینگه . برای بازی افتضاح پینگ میده . خط تلفن ندارم متاسفانه . و الا مبین نت گیر نمیکردم . از بندرعباس هستم . به نظرتون راهی چاره ایی چیزی نیست ؟ برای بهتر شدنش ؟
اصلا پینگ از 150 الی 200 کمتر نمیشه . مشکل از کجاست ؟
IP Information: 37.98.47.78
ISP: Mobin Net Communication Company (Private Joint Sto
سرعت تا الان که پست میدم خیلی خوبه، تا توجه به سیر صعودی سرعت تا8 صبح، 2.5 تا 3 گیگ خواهد داد. طرح نوروزی
به نظر من تنها یک راه داری: برای بازی که انجام میدی سرور ایرانی رو انتخاب کنی، البته یه سری روش های زر ورقی هم مثکه هست:n13:نقل قول:
من که دل خوشی از شبانه مبین نت ندارم.....
موقعی که دوستان سرعت شبانشون بالای 200 بود سرعت من بین 70 تا 120 بود.
الان اسیاتک با این همه بدیش شبانش ثابت 124 بهم میده!