سلامنقل قول:
حتما برو مخابرات
بالا سر اینا نباشی کار انجام نمیدن من پارسال تو سایت زدن خطم جمع کردن بعد چند ماه بعدش دوباره گفتم وصل کنن اومدن گفتن هنوز خطتتون جمع نشده !
Printable View
سلامنقل قول:
حتما برو مخابرات
بالا سر اینا نباشی کار انجام نمیدن من پارسال تو سایت زدن خطم جمع کردن بعد چند ماه بعدش دوباره گفتم وصل کنن اومدن گفتن هنوز خطتتون جمع نشده !
الان وضع مخابرات در استان فارس خراب هست سرعت نامحدود نصف کرده تازه اگر پایین تر نیاد که میاد به زودی من اگر وضع مخابرات همینطور باشد میام سمت حجمی اسیاتک که قبلا داشتم راضی بودم باید قیمت کیفیت مد نظرتون باشد این مخابرات بعضی سایت خارجی یک روز بن هست یک روز باز هست گاهی حتی گوگل باز نمیکنه دانلودش خوب بود اونم که دارد خراب میشه.....نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
ممنون از راهنمایی های شما.
امروز به دفتر نماینگی رفتم و متوجه شدند که یوزر من هنوز ار لیستشون پاک نشده.
خدا رو شکر نامه ارسال رانژه توسط شرکت جدید انجام شد.
من توی یکی از نمایندگی های آسیاتک کار میکنم .
اگر سوالی داشتین یا کمکی خواستین در خدمتم ...
سرویس های 128 و 256و2مگ روی چند مگ بسته میشه حجمی////نقل قول:
بله!به دلیل کمبود پهنای باند و بدهکاری به زیرساخت.نقل قول:
ما درخدمتتون هستیم بدون هزینه رانژه و راه اندازی و نصب!
روزانه همه سرویس ها روی 2 یا 4 یا 6 مگ یا بیشتر بسته به مرکز مخابراتی داره!نقل قول:
سلام .
180 روز ... مونده از این سرویسم . واقعا دیگه خسته شدم . میخوام اگه بشه یا پول بقیه روزامو پس بگیرم ( که نمیشه ! ) یا معادلش سرویس حجمی بدن که زود تموم شه بره :n27:
بعدش میرم مخابرات نامحدود بگیرم ببینم چطوریه . اونم اگه خوب نبود میرم های وب :|
شما نظرتون و بگین . چیکار میتونم بکنم ؟×!
رانژه خط در آسیاتک 2 روز زمان می بره جمع آوری یک هفته حداقل زمان می بره !
سلام دوستان
این سرویس آسیا تک سرعته چند رو به من میده.؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت کيميا نامحدود برنزي 2048 با امکان تبادل حداقل 35 گيگ
منظورم وقتی اون حجم 35 گیگ تموم بشه هستش
اگه 120 میده تا بگیرمش
سلام سرعت نامحدود اسیاتک چطوره خوب یا بد ؟
کدام سرویس نامحدود اسیاتک خوبه از لحاظ سرعت و رانژه کردن ؟