امان از دست این پارس داشبرد جدید!
خوب میدونید کمپانی معظم ایران فرغون در اقدامی خارق العاده برداشته هدیونیتی رو این ماشین گذاشته که از لحاظ سایز بزرگتر از 2Din هستش! از طرفی اونو با دکمه های فلاشر و بازکردن صندوق عقب یکپارچه کرده! و درنهایت لوگوی خودش رو روش چسبونده! یعنی Ikco خوب دیگه میدونید بش نمیشه آمپلی وصل کرد! سایزشم استاندارد نیست که بیخیالش بشی و عوضش کنی! فرضا چینی ها مدل جایگزین هم براش بسازن مگه کیفیت داره اونا آخه؟ فقط یه سری امکانات خواهد داشت!
ببینید امکانات ضبط روی پارس داشبرد جدید کامله یعنی شما Bluetooth CD AUX Flash SD رو همزمان دارید تازه بلوتوث هم برای مکالمه است و هم برای موزیک اما نکته رو مخ همون چیزیه که بالا گفتم! یه سری ها میگن باید پروسسور اضافه کرد! یه سری ها میگن آمپ میشه ولی فقط از ورودی High Voltage! ولی هیچکدوم اینها اصولی نیست!
حجم صدای این سیستم حرفه ای(تو کاتولوگ این محصول جدید!!!! نوشته مجهز به سیستم صوتی حرفه ای! من خودم نمیگم حرفه ای! ایران فرغون میگه) بدک نیست! ولی خوب کیفیتش جالب نیست!
پس ما آمپ نداریم! ضبط رو هم نمیشه عوض کرد! تنها کاری که میشه کرد تعویض بلندگوهای جلو و عقب فابریک پژو پارس داشبرد جدید هست! تا حداقل قدری کیفیت بیشتر بشه و کمتر غصه بخوریم!
تو سایت سازنده های اسپیکر که بری همشون مدلای به اصلاح Factory Replacement دارن! که به دلیل توان پایین نیازی به آمپ نیست! و خودشون اینارو جایگزین آشغالای فابریک کارخونه ها میدونن! تازه آشغال داریم تا آشغال! یه آشغالیو تویوتا میبنده رو ماشیناش! یه آشغالیو ایرانخودرو و سایپا میبندن!
من خیلی سرچ کردم و این بلندگوهای زیر رو به عنوان Factory Replacement پیدا کردم:
Rockford Prime R165X3 45W RMS
Helix Blue B6X 40W RMS
Pioneer TS-A1675S 50W RMS
Pioneer TS-A1675R 50W RMS
JBL GT7-6 45W RMS
JBL GT6-6 45W RMS
Alpine SPJ-160C2 50W RMS
JVC CS-ZX630 40W RMS
(موارد قرمز رنگ نمیدونم هنوز اومده و یا کدشون انگار متفاوته)
حالا کدومشون از هر نظر بهترینه واسه من؟ بهترین از نظر من یعنی ماکزیموم کیفیت و شفافیت، قدرت و بیس و مینیموم دیستورشن و تیزی صدا هستش! حالا ممکنه شمام هم بامن هم نظر باشید(از حیث بلندگوهایی که گفتم) ویا پیشنهادهای دیگری داشته باشید(با توجه به شرایطی که مطرح کردم)
بیشتر موزیکای Trip-hop و Rock از خارجی ها نظیر Radiohead و Steven wilson و سبکای تلفیقی ایرانی و خارجی گوش میدم.
مساله بعدی من خودم قبلا پارس مدل 88 داشتم اون برای تعویض باندای جلوش چندتا پیچ ستاره ای داشت که روکشش رو باز میکردی(فلزی مشکی رنگ) پیچای چارسو رو از رو بلندگو باز میکردی، سوکتش رو جدا میکردی و تمام باند جلو به راحتی تعویض میشد! اما این پارس جدیدا(چه داشبرد جدید و چه قدیم) رودریش با قبلیا فرق میکنه! یه روکش بژ پلاستیکی گذاشتن جلو بلندگوها(همرنگ رودری ها) که راحت در میاد(ناخونتو بزاری زیرش فشار بدی در میاد) اما فقط میتونی باندای جلو رو زیرش ببینی(باندای سفید رنگ توییتر دار از همون آشغالای فابریک ایرانخودرو) که البته از آشغال های فابریک اون مدل 88 که توییتر هم نداشت و اینقدر افتضاح بود که از همون روز اول تحویل خرخر میکرد بهتره و حداقل متوجه میشی صدا از جلو در جریانه! حلاصه دورش بستست! شایدم من بلد نیستم! چطور باید تعویضشون کرد؟ واینکه جفتشون هنوزم 16 سانتی هستند یا 16.5سانتی؟
برای جزییات بیشتر من تو انجمن همسایه از مدت ها پیش یه تاپیک باز کردم که کسی توجه نکرد! عکس هم گذاشتم اینم لینکش:
امیدوارم اینجا جواب بگیرم، تو بالایی که نشد! پیشاپیش از همکاری دوستان و اساتید کمال تشکر را دارم.